Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Liţă Dumitru să îl enerveze pe marele Pele: "M-a înjurat şi m-a scuipat". De ce nu a putut niciodată să îi "fure" mingea lui Johan Cruyff

Cum a reuşit Liţă Dumitru să îl enerveze pe marele Pele: "M-a înjurat şi m-a scuipat". De ce nu a putut niciodată să îi "fure" mingea lui Johan Cruyff

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare internaţional Ion „Liţă” Dumitru a dezvăluit cum a reuşit să îl enerveze pe marele Pele şi de ce nu a putut niciodată să îl deposedeze pe un alt jucător legendar, Johan Cruyff.

Joi, în ziua în care a împlinit 70 de ani, Liţă Dumitru şi-a adus aminte de anii de glorie trăiţi în fotbal.

"Cred că am fost un jucător complet şi cred că dacă jucam în străinătate se scria altceva despre mine. Dar nu îmi pare rău că am stat în România. Şi aici am avut zile frumoase şi am avut mari satisfacţii ca fotbalist.

Eu am fost unul dintre cei mai buni fotbalişti care a făcut deposedare. Am învăţat deposedarea de mic copil şi ştiam să o fac.  Întotdeauna atacam mingea. L-am atacat pe Pele, i-am luat mingea de multe ori şi chiar ne-am scuipat şi ne-am înjurat şi am fost şi în relaţii foarte bune.

Pe Cruyff l-am atacat şi pe el la meciul cu Olanda la Amsterdam, ne-au bătut 2-0. În prima repriză cred că l-am atacat de vreo 40 de ori. Cruyff venea către mine cu viteza a doua şi când pleca de lângă mine, pleca cu viteza a cincea. Niciodată nu i-am luat mingea", a spus Liţă Dumitru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lita dumitru 

viewscnt
Articole similare