Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit Mihai Rotaru partida cu CFR. ”Până în minutul 90+1 am crezut!” Cum vede lupta pentru titlu: ”La anul va fi altceva!”

Cum a trăit Mihai Rotaru partida cu CFR. ”Până în minutul 90+1 am crezut!” Cum vede lupta pentru titlu: ”La anul va fi altceva!”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Cum a trăit Mihai Rotaru partida cu CFR. ”Până în minutul 90+1 am crezut!”

Oltenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6. Antrenorul Dan Petrescu a lipsit de la meci, fiind suspendat, locul său pe banca echipei campioane fiind luat de Alin Minteuan.

Oltenii sunt în mare formă, chiar dacă au şanse destul de mici la titlu. Craiova a reuşit să o bată etapa trecută şi pe FCSB, iar duminică seara s-a impus în faţa CFR-ului, la căpătul unui meci nebun.

Finanţatorul echipei, Mihai Rotaru, a vorbit în exclusivitate pentru OrangeSport şi a dezvăluit cum a trăit meciul. El a declarat că a sperat la victorie chiar şi în minutul 90+1. De asemenea, Mihai Rotaru nu crede că oltenii ar putea câştiga titlul, 

”Când câştigi în minutul 90+3, din punct de vedere sportiv, nu cred că există o plăcere mai mare, o satisfacţie mai mare. Asta mi-a plăcut, atmosfera, e atmosferă de spectacol, de zi mare, de Oltenia, să-i spunem. 

Până în minutul 90+1 am crezut. Trebuie să fim oneşti cu noi, să ne vedem lungul nasului, suntem departe. Şi dacă câştigam la Voluntari tot departe eram, chiar dacă acum am fi fost la 7 puncte. Noi ne bucuram că anul trecut i-am bătut şi pe CFR, şi pe FCSB într-o săptămână, iar anul ăsta am repetat istoria, la anul va fi altceva”, a spus Mihai Rotaru, în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 36, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: craiova-cfr-mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare