Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum ai ajuns tu rezerva lui Radaslavescu?!”. Tavi Popescu, ”scuturat” serios de Panduru | EXCLUSIV

”Cum ai ajuns tu rezerva lui Radaslavescu?!”. Tavi Popescu, ”scuturat” serios de Panduru | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Panduru, mesaj pentru Tavi Popescu: ”Să îşi pună nişte întrebări. Nu învaţă nimic!”

Fundaşul bucureştenilor Vlad Chiricheş a revenit pe teren după o absenţă de şapte luni. Ultimul său meci a fost jucat la 28 august 2023, în deplasare, la Arad, cu UTA.

Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari ale vreuneia dintre cele două formaţii, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc. În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, cînd a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos in extremis.

Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimiktea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare. Oaspeţii au înscris în minutul 81, când Florinel Coman a executat un corner şi Adrian Şut a deschis scorul.

După 29 de minute, Eduard Rădăslăvescu a fost înlocuit. Mijlocaşul ofensiv a apucat să atingă de câteva ori mingea şi a fost înlocuit cu Tavi Popescu.

Tavi Popescu a fost doar rezervă la meciul cu Farul şi a profitat de prestaţia ”slabă” a colegului său. Basarab Panduru i-a transmis, de la distanţă, un semnal de alarmă!

”Altceva mă pune pe gânduri. Cum ajunge Tavi Popescu rezerva lui Radaslavescu. Tavi Popescu să-şi pună şi mai multe întrebări. Tavi nu-şi pune întrebări, că el nu învaţă nimic. Cum am ajuns eu care eram mare jucător acum un an, doi, să fiu rezerva lui Radaslavescu? Bă, cum am ajuns? Nu eşti convocat la U21”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

  • 25 de meciuri, 3 goluri şi două pase decisive reprezintă cifrele lui Octavian Popescu în acest sezon

Gică Hagi, vrăjit de prestaţia unui jucător de la FCSB: ”Excepţional. Felicitările mele”Gică Hagi, vrăjit de prestaţia unui jucător de la FCSB: ”Excepţional. Felicitările mele”

Afla mai multe despre: tavi popescufcsbpanduru 

viewscnt
Articole similare