Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum ar arăta clasamentul Ligii 1, dacă echipele nu s-ar baza pe stranieri. Pe ce loc s-ar clasa FCSB şi cine ar conduce topul!

Cum ar arăta clasamentul Ligii 1, dacă echipele nu s-ar baza pe stranieri. Pe ce loc s-ar clasa FCSB şi cine ar conduce topul!galerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj ar fi liderul la zi din Liga 1, chiar dacă echipele din prima ligă nu s-ar baza pe stranieri, se arată într-o analiză a germanilor de la transfermarkt.

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta Liga 1, fără jucători străini? Ei bine, cei de la transfermarkt au realizat un clasament al Ligii 1 în care au luat în calcul, doar golurile marcate de jucătorii români. La finalul anului, au tras linie şi au stabilit un clasament virtual, destul de interesant.

CFR Cluj ar fi liderul din Liga 1, daca niciuna dintre echipe nu ar avea vreun stranier pe lista marcatorilor. Campioana s-a descurcat bine cu jucătorii săi autohtoni şi ar acumula 45 de puncte şi doar 3 înfrângeri. FC Viitorul Constanţa ar fi a doua în clasament, ceea ce nu pare deloc surprinzător, ţinând cont de filosofia clubului patronat şi antrenat de Gică Hagi, cel care propune cea mai mare cantitate de tineri jucători români din Liga 1. Constănţenii ar avea 38 de puncte, cu unul mai mult decât locul 3, Astra Giurgiu, formaţia dominată de tridentul românesc Alibec - Budescu - Vali Gheorghe.

Surpriza neplăcută ar fi prezenţa FCSB-ului doar pe locul 6, cu 31 de puncte. Adică un punctaj de -8 faţă de situaţia reală din clasament.

CS U Craiova s-ar clasa pe poziţia a 5-a, în timp ce Gaz Metan ar fi surpriza plăcută de pe locul 4. Dinamo ar fi a 7-ea cu doar 24 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cea mai slab clasată şi în acest clasament cu doar 12 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbclasament liga 1 

viewscnt
Articole similare