You are here:

"Cum ar fi să lucrezi din nou cu Mircea Rednic?" Răspunsul oferit de Gnohere

"Cum ar fi să lucrezi din nou cu Mircea Rednic?" Răspunsul oferit de Gnohere

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere, a preferat să nu comenteze informaţiile cu privire la posibilitatea ca fostul său antrenor, Mircea Rednic, să îi ia locul lui Nicolae Dică pe banca tehnică a vicecampioanei.

"Cum ar fi să fii din nou antrenat de Mircea Rednic?", a fost întrebarea primită de Gnohere, în cadrul conferinţei de presă premergătoare jocului de la Craiova, însă francezul a preferat să se abţină: "Nu fac niciun comentariu!".

"Bizonul" nu şi-a pierdut speranţa în ceea ce priveşte titlul: "Orice este posibil! Şi Clujul mai are două meciuri grele, seara aceasta cu Astra, apoi cu Viitorul. Toate partidele sunt dificile. Pentru moment chiar nu mă interesează ce face CFR. Mă gândesc la noi şi la faptul că trebuie să luăm şase puncte. Iar dacă CFR va face un egal nu ne va ajuta cu nimic dacă noi nu am reuşi să câştigăm mâine".

Înaintea penultimei etape a play-off-ului Ligii 1, FCSB ocupă locul secund, la un punct de liderul CFR Cluj. Dacă va rata titlul, Nicolae Dică, al cărui contract expiră la finalul stagiunii, nu va continua la FCSB. Printre posibilii săi înlocuitori se numără şi Mircea Rednic, care a lucrat cu Gnohere la Dinamo.


 

Afla mai multe despre: gnohererednicfcsb 

viewscnt
Articole similare