Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată clasamentul golgheterilor Champions League înainte de finală! Liverpool are cel mai tare "trio" din istoria UCL

Cum arată clasamentul golgheterilor Champions League înainte de finală! Liverpool are cel mai tare "trio" din istoria UCL
Comentarii

Internaţionalul senegalez Sadio Mane, care a deschis scorul în meciul pierdut de echipa sa, FC Liverpool, pe terenul formaţiei AS Roma (2-4), în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, a ajuns la nouă goluri marcate în actuala ediţie a competiţiei, cu unul mai puţin decât coechipierii săi Mohamed Salah şi Roberto Firmino, aflaţi pe locul secund în clasamentul marcatorilor, cu câte 10 reuşite.

Liderul acestei ierarhii este portughezul Cristiano Ronaldo, cu 15 goluri, atacantul lui Real Madrid conducând detaşat şi în ierarhia all time a celei mai importante competiţii continentale intercluburi, cu un total de 120 de goluri.

Cu 29 de goluri marcate, trio-ul Salah (10), Firmino (10), Mane (9) a devenit cel mai prolific din istoria competiţiei, depăşind tripleta Ronaldo, Bale, Benzema, care în sezonul 2013-2014 reuşea 28 de goluri în competiţie.

Clasamentul Ligii Campionilor ediţia 2017-2018:

15 goluri: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)


10 goluri: Roberto Firmino (Liverpool), Salah (Liverpool)
9 goluri: Mané (Liverpool)
8 goluri: Ben Yedder (FC Sevilla), Dzeko (AS Roma)
7 goluri: Cavani (Paris Saint-Germain), Kane (Tottenham)
6 goluri: Messi (FC Barcelona), Neymar (PSG)
5 goluri: Aboubakar (FC Porto), Coutinho (Liverpool), Higuain (Juventus), Lewandowski (Bayern Munchen), Lukaku (Manchester United)

Afla mai multe despre: sadio maneeuropagoluriinternationalgolgeteri 

viewscnt
Articole similare