Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată cotele la titlu în Liga 1 Betano şi câţi bani câştigi dacă joci pe favorite. Dai lovitura dacă pui pe Craiova!

Cum arată cotele la titlu în Liga 1 Betano şi câţi bani câştigi dacă joci pe favorite. Dai lovitura dacă pui pe Craiova!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Clasamentul s-a mai strâns după etapa din acest weekend. Primele două clasate, CFR Cluj şi FCSB au remizat între ele, astfel că U Craiova a profitat din plin, apropiindu-se de rivalele sale.

Oltenii au şase puncte în urma CFR-ului şi patru faţă de FCSB, puncte care se vor înjumătăţi la intrarea în play-off. Chiar şi aşa, agenţia Betano le ofertă o cotă mare la titlu. Practic, cei care vor paria acum 10 lei că echipa lui Mangia triumfă în campionat, pot obţine la sfârşitul stagiunii un profit net de 70 de lei.

Cei mai puţini bani îi vei încasa dacă pariezi pe CFR Cluj. Ardelenii au cota 2.00 la trofeu, în vreme ce FCSB ţine aproape, cu o cotă de 2.40. Bookmakerii exclud alte echipe din lupta pentru titlu. 

Oferta Betano pentru Liga 1 cuprinde sute de pariuri în fiecare etape, dar şi numeroase variante speciale, precum golgheterul sezonului, golgheterul unei echipe sau ce formaţie va termina mai sus în clasament. 

Afla mai multe despre: pariuri sportiveponturi pariuriliga 1 betanocfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare