Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată echipa etapei cu numărul 2 din play-off-ul şi play-out-ul Superligă! Petev, antrenorul rundei după ce bătut-o pe Rapid

Cum arată echipa etapei cu numărul 2 din play-off-ul şi play-out-ul Superligă! Petev, antrenorul rundei după ce bătut-o pe Rapid
Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a doua din play-off şi play-out:

PORTAR

Ştefan Târnovanu (FCSB) - A închis perfect poarta. A bifat al 14-lea meci fără gol încasat, fiind lider la acest capitol.

FUNDAŞI

Gabriel de Moura (Dinamo) - Brazilianul a dominat banda dreaptă. A înscris în premieră în principala competiţie internă din România.

Jonathan Cisse (Oţelul Galaţi) - Golul fundaşului gălăţean poate fi considerat cel mai frumos din această etapă. În plus, s-a dovedit a fi şi unul decisiv.

Matija Boben (CFR 1907 Cluj) - Primul gol înscris de sloven în SuperLigă le-a adus clujenilor un punct.

Risto Radunovic (FCSB) - Experimentatul jucător al roş-albaştrilor a făcut un joc defensiv perfect. Muntenegreanul este un exemplu de profesionalism.

MIJLOCAŞI

Sherif Kallaku (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

Adrian Şut (FCSB) - Pe lângă efortul depus, a marcat golul unei victorii mari reuşite de bucureşteni în lupta pentru titlu.

Victor Dican (FC Botoşani) - A marcat golul care a reaprins speranţele în tabăra botoşănenilor. A fost a treia reuşită din sezonul curent.

ATACANŢI

Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova) - Trece printr-o perioadă formidabilă. Graţie ultimei reuşite, decarul Universităţii Craiova a ajuns la 20 de goluri în 127 de prezenţe în campionat.

Enzo Lopez (FC Botoşani) - Se dovedeşte a fi un transfer reuşit. A contribuit la succesul echipei sale cu un gol şi o pasă decisivă.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) - Un nou meci fabulos făcut de jucătorul alb-albaştrilor, care a ajuns la 13 goluri şi 11 pase decisive în 30 de meciuri disputate în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Ivaylo Petev (Universitatea Craiova) - Antrenorul oltenilor a gestionat perfect momentele critice apărute pe durata partidei cu Rapid. Sub conducerea lui, Universitatea a ajuns la nouă meciuri fără înfrângere şi a reintrat în lupta pentru titlu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovapetevechipa etapei 

viewscnt
Articole similare