You are here:

Cum arată gazonul de pe Arcul de Triumf înainte de Dinamo - Farul | FOTO

Cum arată gazonul de pe Arcul de Triumf înainte de Dinamo - Farul | FOTOgalerie foto

Superliga

Comentarii

Meciul Dinamo - Farul este unul dintre cele mai interesante în etapa cu numărul 10 din Superligă, dar spectacolul va depinde şi de starea gazonului de pe ”Arcul de Triumf”.

Care este starea gazonului pe arena unde se joacă Dinamo - Farul

Dinamo şi Farul se întâlnescu cu ocazia meciului din etapa a 10-a din Superliga României.

Partida se dispută pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, iar înaintea ei au fost motive de îngrijorar cu privire la starea suprafeţei de joc.

Motivele au fost întemeiate. La prima vedere, gazonul nu arata atât de rau, dar sunt zone unde se vede că abia s-au prins câteva firicele de iarbă şi e mai mult pământ.

De asemenea, mai există şi unele porţiuni de gazon mai rele, dar rare.

Dinamo a primit acceptul să joace meciul cu Farul pe stadionul ”Arcul de Triumf” după mai multe refuzuri de pe alte arene din Bucureşti sau din provincie.

Meciul Dinamo - Farul se dispută astăzi, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Cum a prefaţat Ovidiu Burcă duelul cu Farul

”Farul a fost dezavantajată în mod clar în meciul trecut. Reacţia celor de acolo a fost normală, pentru că s-a întâmplat un lucru anormal. FCSB nu trebuia să primească acel penalty.

Întotdeauna când un nume greu din fotbalul românesc precum Gică Hagi ridică vocea, cei care urmează să-l arbitreze sunt sub presiune.

Arbitrul trebuie să fie relaxat, concentrat. Nu trebuie să dăm nimic în compensare. Meciul acela s-a terminat”, a declarat Burcă, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Farul.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo farularcul de triumfsuperligagazon arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare