Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată piciorul lui Darius Olaru după intrarea de roşu a lui Mateo Susic | FOTO

Cum arată piciorul lui Darius Olaru după intrarea de roşu a lui Mateo Susic | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (24 de ani) a ajuns la spital după o intrare dură a lui Mateo Susic pe tibie, cu crampoanele, în derby-ul CFR Cluj - FCSB. Mijlocaşul FCSB a scăpat fără o accidentare gravă, chiar dacă a ajuns la spital, dar a rămas cu urme după intrarea lui Mateo Susic.

Cum arată piciorul lui Darius Olaru după intrarea de roşu a lui Mateo Susic | FOTO

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu 1-0, în Gruia, fără aportul lui Darius Olaru în repriza a doua. După o intrare dură a lui Susic, Darius Olaru a ajuns la spital la pauza derby-ului din Gruia, deoarece nu-şi mai simţea piciorul şi toată lumea s-a temut de o fractură.

Touşi, Olaru a scăpat fără o accidentare gravă, dar a rămas cu urmări pe picior după intrarea lui Mateo Susic.


FOTO: gsp.ro

Darius Olaru, la spital. Gigi Becali: "Nu-şi mai simţea piciorul"

La pauza meciului, Darius Olaru a plecat la spital pentru că nu-şi mai simţea piciorul după intervenţia lui Mateo Susic. Gigi Becali a anunţat că Olaru se simte bine, nu e accidentat grav.

”Aseară, ultima informaţie, am avut-o că are contuzie la tibie. Eu am văzut că a fost contactul pe tibie. Nu a avut piciorul jos şi nu l-a prins pe gleznă. Dacă îl prindea cu piciorul joc, avea piciorul rupt. I-am spus lui MM că nu are ruptură şi aşa a fost. El s-a dus la spital pentru că nu-şi mai simţea piciorul”, a declarat Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: darius olarufotopiciorinterventie 

viewscnt
Articole similare