Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată soţia lui Marius Şumudică. A atras toate privirile pe aeroport: "Ea e leoaică, eu sunt peştişor"

Cum arată soţia lui Marius Şumudică. A atras toate privirile pe aeroport: "Ea e leoaică, eu sunt peştişor"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a revenit, vineri, în România, după ce şi-a încheiat conturile cu turcii de la Gaziantep.

Antrenorul român şi-a făcut bagajele şi s-a întors acasă, după şase luni pe banca tehnică a celor de la Gaziantep.

Marius Şumudică a fost aşteptat de soţie pe aeroport, la revenirea în România

Pe aeroportul din Bucureşti, ”Şumi” a fost abordat de către jurnalişti, însă principala sa preocupare a fost să-şi găsească soţia, pe Elena, sau cum o alintă el, Lili, care îl aştepta discretă, dar nerăbdătoare.

Revederea a fost una frumoasă. Şi-a îmbrăţişat cu dor soţia, iar în acel moment tehnicianul a dispărut şi a rămas doar soţul Marius Şumudică.

Momentul nu a fost unul prea lung, deoarece camerele jurnaliştilor i-au reperat, iar ”Şumi” a fost nevoit să revină şi să le răspundă jurnaliştilor la întrebări. ”Hai, repede”, le-a transmis ”Şumi”.

Apoi, discuţia neoficială a condus tot către soţia sa: ”Nevastă-mea e în august (n.r. - născută) în august, e leoaică. Eu sunt peştişor. Ziua mea a fost”.

Şumi şi Lili, împreună de 30 de ani

Marius şi Elena au construit împreună o frumoasă poveste de dragoste, care în vara anului trecut a împlinit 30 de ani.

În urmă cu câţiva ani, Şumudică a povestit cum a întâlnit-o pe soţia sa şi cât de greu i-a fost să o cucerească.

Şi m-am dus în discotecă şi am văzut-o pe nevastă-mea dansând. Parcă şi acum îmi aduc aminte, avea o ciocolată, aşa, (n.r. gest cu palma desfăcută) şi dansa. Şi m-am dus şi am luat un cub de ciocolată!

S-a uitat urât la mine. Îmbrăcată, aşa, ultima modă… îţi dai seama, era singurul magazin pe valută, putea să îşi ia ce voia, făcea diferenţa.  Zic: ”n-am cum să plec de aici fără fata asta, n-am cum cum!

E viaţa mea! Eu pe vremea aia, amărât, o pereche de blugi, un hanorac, eram la Sportul. Am mers pe jos, de la ”You and Me”, de la Apaca, de sus, din Militari, până acasă în Piaţa Romană, am mers pe jos! Numai gândindu-mă la ea!

Cum o vedeam aşa, cum arăta, mi-am zis: ”mamă, am de luptat cu fata asta!” Mi-a dat Dumnezeu şansa de a mă întâlni în următoarele zile cu ea. Ne-am cunoscut, m-a ţinut la respect vreo şase, şapte luni, pe vremea aia era, ştii cum, cu fată mare, cu nu ştiu ce, cu nu ştiu cum.

O iubesc nespus! Este femeia care, eu i-am spus, ferească Dumnezeu, dacă se întâmplă un accident şi n-avem două picioare, dacă se întâmplă ceva, eu cu tine o să mă îngrop de mână!”, a povestit ”Şumi”, într-un interviu pentru prosport.ro.

Marius şi Elena au împreună doi copii: pe Sarah (22 de ani) şi Marius Jr. (27 de ani), cel care lucrează ca analist video specializat în fotbal.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturcia,  

viewscnt
Articole similare