You are here:

Cum au ajuns steliştii să înscrie la foc automat. Man a dezvăluit secretul: "La finalul fiecărui antrenament facem asta"

Cum au ajuns steliştii să înscrie la foc automat. Man a dezvăluit secretul: "La finalul fiecărui antrenament facem asta"

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu şi Dennis Man se află în cantonamentul echipei naţionale Under 21 a României. Acolo, au fost prezenţi la o conferinţă de presă, în care au dezvăluit ceea ce se întâmplă la antrenamentele Stelei.

”Noi cei tineri avem multe de învăţat de la Teixeira şi de la Budescu, jucători cu experienţă. Încercăm tot timpul să-i urmărim şi să luăm tot timpul ce-i mai bun de la ei”, a declarat Dennis Man. Puştiul de la FCSB a vorbit şi despre felul în care se antrenează şi ce face după ce se termină şedinţa tactică: ”La fiecare antrenament, la sfârşitul antrenamentului, facem concurs de lovituri libere”.

Venit de la Viitorul Constanţa, Dragoş Nedelcu a rămas impresionat de faptul cum se antrenează jucătorii lui Nicolae Dică: "Când am ajuns aici, am rămas foarte impresionat pentru că foarte mulţi colegi rămân după antrenamente, unii merg la sala, alţii stau pe teren şi continuă să se antreneze, chiar dacă antrenamentul cu echipa este terminat" - a spus Dragoş Nedelcu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis mannedelcufcsbsteauanationala romaniei 

viewscnt
Articole similare