Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au decurs negocierile dintre Cosmin Olăroiu şi noua echipă. Patronul a dat tot din casă: ”Am stat cu el trei ore şi jumătate”

Cum au decurs negocierile dintre Cosmin Olăroiu şi noua echipă. Patronul a dat tot din casă: ”Am stat cu el trei ore şi jumătate”
Comentarii

Cosmin Olăroiu a semnat oficial cu Sharjah, echipă din prima ligă a Emiratelor Unite.

Cosmin Olăroiu nu a fost greu de convins să preia o nouă echipă în Emiratele Unite: ”Nu am negociat deloc”

Miercuri seara, Sharjah a confirmat oficial venirea lui Cosmin Olăroiu. Tehnicianul român era liber de contract după despărţirea de Jiangsu Suning, formaţie cu care a câştigat un titlu înainte de a se desfiinţa.

Patronul echipei a mărturisit că Olăroiu nu a fost greu de convins. 

”Să ajungem la o înţelegere cu Cosmin Olăroiu nu a durat mult deloc. Am stat cu el trei ore şi jumătate în care am discutat doar probleme legate de echipă, nu am negociat”, a declarat preşedintele celor de la Al-Sharjah, Abdullah Al-Ajla, potrivit UAE Sport News.

În clasamentul din prima ligă din Emiratele Arabe Unite, Al-Sharjah se poziţionează pe locul opt, cu un total de 13 puncte, după primele nouă etape.

Ajuns la 52 de ani, Cosmin Olăroiu le-a mai pregătit în cariera sa pe FC Naţional, Steaua / FCSB, Poli Timişoara, Al Hilal, Al-Sadd, Al-Ain, Al-Ahli, naţionala Arabiei Saudită, Shabab Dubai şi Jiangsu Suning.

Cosmin Olăroiu este un antrenor cu ştate vechi şi cu performanţe mari reuşite în zona Golfului, unde a luat titluri cu Al Ain sau Al Ahly şi a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei. Oli a mai fost antrenor la naţională, cea a Arabiei Saudite, din decembrie 2014 până în ianuarie 2015, timp de cinci meciuri.

Afla mai multe despre: cosmin olariusharjah 

viewscnt
Articole similare