Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au primit tricolorii nemulţumirile după remiza cu Belarus: "Suntem un grup prea unit ca să-l poată dărâma cineva în acest moment"

Cum au primit tricolorii nemulţumirile după remiza cu Belarus: "Suntem un grup prea unit ca să-l poată dărâma cineva în acest moment"

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul Deian Sorescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că naţionala României este motivată la meciul cu Andorra, precizând că speră să facă fericiţi pe copiii care vor fi prezenţi la partidă.

Deian Sorescu: "Suntem un grup unit". El speră că vor fi cât mai mulţi copii la meciul cu Andorra

"Vom trata meciul serios şi vom încerca să ne atingem obiectivul. A fost o dezamăgire şi o supărare, deoarece nu am reuşit să luăm cele trei puncte în meciul cu Belarus. Vom rămâne la fel, o familie şi un grup, aşa cum am fost şi până acum. Ne vom duce spre obiectiv. A fost foarte greu, dar am fost alături de băieţi şi sperăm să marcăm. Suntem neînvinşi în această grupă şi sper să reuşim asta şi în continuare. 

Mâine vom încerca să facem un joc la fel de bun şi de data aceasta sperăm să şi marcăm. Suntem un grup prea unit ca să-l poată dărâma cineva în acest moment. Nu urmăresc criticile, dar nu cred că ne-a afectat pe niciunul", a spus Deian Sorescu.

Meciul din grupa I de calificare la  Euro-2024 are loc, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, live text pe Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: deian sorescuromania andorra 

viewscnt
Articole similare