Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat cei de la Farul după ce Becali a declarat că îl vrea pe Jefte Betancor: ”Era în spatele curţii lui şi nu l-a văzut!”

Cum au reacţionat cei de la Farul după ce Becali a declarat că îl vrea pe Jefte Betancor: ”Era în spatele curţii lui şi nu l-a văzut!”

Farul

Comentarii

Becali a declarat că vrea să întărească echipa în compartimentul ofensiv, iar singurul care ar fi pe placul lui este Jefte Betancor, jucătorul de la Farul Constanţa.

FCSB a ratat campionatul pentru al şaptelea sezon la rând, deşi s-a apropiat mult mai mult decât în precedentele stagiuni de a cuceri din nou trofeul. Printre marile probleme ale echipei în acest sezon a fost lipsa unui atacant de top, care să aducă puncte echipei chiar şi când aceasta nu evoluează pe cât de bine poate.

Andrei Dumiter, Ivan Mamut şi Claudiu Keşeru au făcut pasul către formaţia roş-albastră, dar interesant este că niciunul dintre aceştia nu a fost atacantul cu cele mai multe goluri marcate pentru FCSB în acest sezon.

Această distincţie i-a aparţinut lui Ianis Stoica, fotbalistul crescut de FCSB, care a fost promovat la prima echipă în acest sezon, deşi debutase deja la seniori pe când avea 14 ani, în Cupa României. Fotbalistul de doar 19 ani a reuşit să marcheze nouă goluri în acest sezon, pe locul trei în lista golgheterilor FCSB-ului, doar în urma lui Florin Tănase şi Tavi Popescu.

Gigi Becali a pus ochii pe Jefte Betancor, de la Farul Constanţa, dar se teme că Gică Hagi va cere în schimbul fotbalistului suma de 2 milioane de euro. Acum, Ciprian Marica i-a dat speranţe lui Becali şi a spus că echipa de malul mării trebuie să vândă pentru a-şi asigura bugetul. Fostul internaţional consideră că echipa lui este dispusă să negocieze cu FCSB pentru mutarea lui Jefte Betancor. 

”Era în spatele curţii lui şi nu l-a văzut!”

”Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă ameţitoare. Ştim potenţialul dânsului şi clar că nu facem preţul în funcţie de cine îl cere. Betancor este un jucător care a demonstrat la Farul şi nu numai. Mie mi-a plăcut de el şi la Voluntari, era în spatele curţii domnului Becali şi nu l-a văzut.

Un jucător foarte important pentru noi, este cam cel mai căutat jucător pe care îl are Farul. Suntem un club destul de mic, încă nu avem forţa necesară pentru a ţine un jucător, aşa că, dacă oferta domnului Becali va fi interesantă, o vom lua în calcul”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: farul-fcsb-becali-jefte betancor 

viewscnt
Articole similare