Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat jucătorii după conflictul dintre Thomas Tuchel şi Antonio Conte: "Epic!"

Cum au reacţionat jucătorii după conflictul dintre Thomas Tuchel şi Antonio Conte: "Epic!"
Comentarii

Duminică, Chelsea a primit vizita lui Tottenham, în cea de a doua etapă a Premier League. În minutul 68, Tottenham a egalat cu un gol controversat, care l-a făcut pe

Cum au reacţionat jucătorii după conflictul dintre Thomas Tuchel şi Antonio Conte: "Epic!"

Un nou sezon din Premier League a debutat în week-end-ul trecut, iar a doua etapă a oferit primul derby important al sezonului: Chelsea - Tottenham.

Cele două echipe, rivale locale, au o istorie lungă de confruntări lăsate cu scandal, iar această ediţie a duelului dintre cele două a oferit noi momente tensionate. După ce deschisese scorul în prima repriză, prin Koulibaly, Chelsea a fost egalată în minutul 68, în urma unui gol marcat de Hojbjerg.

 

Thomas Tuchel să ”erupă”, ajungând la un pas de a sări la bătaie cu omologul său, Antonio Conte. Arbitrii şi staffurile au intervenit pentru a îi despărţi pe cei doi, iar, după mai multe minute de verificări, golul a fost, halucinant, validat. Antonio Conte şi Thomas Tuchel au primit, fiecare, cartonaşul roşu după acest episod.

Imediat ce balonul a ajuns în poartă, Thomas Tuchel a izbucnit şi a fost la un pas de a sări la bătaie cu Antonio Conte, fost antrenor pe Stamford Bridge, care se bucura ostentativ în faţa neamţului.

Atacantul lui Chelsea, Kai Havertz, a fost întrebat cum a văzut el, de pe teren, toată desfăşurarea acelui moment.

"Mi s-a părut ceva epic. Atunci când jucătorii îşi văd managerul dând totul pentru a câştiga un meci, ne motivează să ne străduim de două sau de trei ori mai mult.

Ci siguranţă că ne-am dat seama că se întâmpla ceva în timpul meciului. Ca jucători, meciuri ca acesta te încarcă spiritual şi cu dorinţă de a câştiga.

A fost ceva special să fii pe teren la un asemenea moment", a spus Kai Havertz.

 

Afla mai multe despre: antonio contethomas tuchel 

viewscnt
Articole similare