Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat jucătorii echipei FC Botoşani când au fost întrebaţi de titlu

Cum au reacţionat jucătorii echipei FC Botoşani când au fost întrebaţi de titlu

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ştefan cel Mare. Moldovenii se apropie, pentru moment, la un punct de liderul CFR Cluj.

Jucătorii echipei FC Botoşani sunt fericiţi că au luat cele trei puncte.

Alin Şeroni: ”Era cât pe aici să facă egal. Următorul meci o să fiu suspendat, asta este viaţa. Sunt alţi jucători care pot face faţă. Nu mă aşteptam să începem aşa bine, să începem aşa campionatul. A doua repriză au venit peste noi, au simţit că am făcut pasul înapoi. 

Nu ni s-a cerut să facem pasul în spate sau ceva! Am vrut să nu riscăm, că aveam 2-0. Am rămas surprins de Dinamo, au făcut un meci bun. Altceva faţă de cel cu FCSB.

Nu pot să discut încă despre titlu. Luăm puncte şi după vedem!”

Ongenda: ”A fost un meci dificil. Dinamo ne-a presat foarte mult în prima repriză până la finalul reprizei secunde, dar am câştigat 3 puncte şi asta e cel mai important.

Toată lumea se gândeşte la asta, dar o luăm pas cu pas şi vedem la sfârşitul sezonului. După ce am înscris al doilea gol, ne-am retras şi i-am lăsat să joace. Din cauza asta ne-au presat şi am suferit!”

FC Botoşani se instalează confortabil pe locul secund, la un punct de liderul CFR. Campioana joacă luni, cu CS Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fc botosaniongendaalin seroni 

viewscnt
Articole similare