Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat jucătorii FCSB când au aflat că derby-ul cu Dinamo se joacă în Ghencea | EXCLUSIV

Cum au reacţionat jucătorii FCSB când au aflat că derby-ul cu Dinamo se joacă în Ghencea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a dezvăluit cum au reacţionat jucătorii FCSB când au aflat că echipa v avea acces pe noul stadion Steaua şi că derby-ul cu Dinamo se va juca pe arena din Ghencea.

Mihai Stoica a spus că fotbaliştii FCSB au fost bucuroşi că vor juca în Ghencea şi nu vor mai trebui să se deplaseze în afara Bucureştiului pentru meciurile de pe teren propriu.

Cum au reacţionat jucătorii FCSB când au aflat că derby-ul cu Dinamo se joacă în Ghencea | EXCLUSIV

Până acum, FCSB a jucat meciuri considerate pe teren propriu la Giurgiu sau Buzău, dar şi în trecut la Cluj sau Constanţa. Varianta la îndemână pentru FCSB, dacă nu era primită pe stadionul Steaua, era noua arenă de la Târgovişte, un nou meci considerat acasă, dar jucat în deplasare.

"Am avut chiar o acţiune care a durat foarte mult în după amiaza asta şi şapte jucători foarte importanţi au participat şi, indiscutabil, toţi sunt bucuroşi că vor juca în Ghencea", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica, nemulţumit de distanţa pe care trebuie să o parcurgă FCSB pentru meciul FCU Craiova 1948

Oficialul FCSB şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că partida cu FCU Craiova 1948, pe care oltenii o găzduiesc, va trebui să se joace la Târgu Jiu şi nu pe "Ion Oblemenco". Arena din Bănie a intrat în procesul de schimbare a gazonului, după un festival care a fost găzduit în Craiova.

"(n.r. Au nerăbdarea asta unii dintre ei?) Jucam cu Craiova la Târgu Jiu. Atenţie, am primit o filmare nouă. Gazonul arată din ce în ce mai bine, deci domnul primar îşi face treaba. Azi mi-a zis Charalambous că în cipru nici nu te poţi antrena la ora asta.

Dacă, în 2023, în România trebie să mai mergi 700 km dus-întors cu autocarul, îţi dai seama... Nu ai cum să mergi cu avionul la Târgu Jiu", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicajucatoristadionul steauaghencea 

viewscnt
Articole similare