You are here:

Cum au trăit Gică Hagi, Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu meciul cu Ucraina. Dezvăluiri inedite despre cei trei: "Ştiu şi ei ce înseamnă să fii în groapa cu lei"

Cum au trăit Gică Hagi, Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu meciul cu Ucraina. Dezvăluiri inedite despre cei trei: "Ştiu şi ei ce înseamnă să fii în groapa cu lei"
Comentarii

Naţionala României a început perfect Campionatul European din Germania. Tricolorii s-au impus cu 3-0 în meciul cu Ucraina, iar Mihai Stoichiţă a vorbit la Orange Sport despre victoria uriaşă obţinută de reprezentativa pregătită de Edward Iordănescu.

"Trăim o stare de spirit comună, o stare de spirit în care toată lumea face ce trebuie pentru echipa naţională, asta e clar. Sigur că, până la urmă, uitându-te unde joacă ucrainenii, îţi pui întrebări că i-am depăşit net.

Legat de sentimentul acesta de unitate, toată lumea lucrează pentru băieţi, muncim toţi pentru ei, când te bucuri la o respingere cu capul ca la un gol, chestia asta spune multe. E un sentiment câştigat de-a lungul unor eşecuri suferite în Liga Naţiunilor.

Ne-am dat seama că trebuie să trecem la nivelul următor, iar spiritul de luptă dobândit nu mai poate fi spart acum. La imn, m-am simţit român, e lucrul care a fost transmis de echipă şi de toţi ceilalţi de acolo.

Am stat de vorbă cu Gică Hagi înaintea meciului şi era tensionat la fel ca un fotbalist care se pregăteşte de evoluţie înaintea unui turneu. Mă uitam la Mircea Lucescu, la Anghel Iordănescu, mă uitam la tensiunea lor înaintea acestui meci. Cei care au fost pe teren la nivelul acesta simt la fel ca jucătorii, ştiu ce înseamnă să fii în groapa cu lei.

Acum trebuie să fim foarte atenţi, trebuie să continuăm totul şi poate să ajungem în optimi, iar de acolo vedem, în fotbal nu ştim ce ne rezervă viitorul" , a spus directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, la Orange Sport.

România - Ucraina 3-0

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie superbă la EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.

Tricolorii au reuşit o victorie istorică, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta (3-2 cu Anglia), deşi porneau cu şansa a doua în acest meci.

tanciu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului de către UEFA.

Luni are loc şi celălalt meci din grupă, Belgia - Slovacia (Frankfurt, 19:00). România va juca următoarele meciuri cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).

România - Ucraina 3-0 (1-0)
Au marcat: 
Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53), Denis Drăguş (57)

România va juca următoarele meciuri cu Belgia, pe 22 iunie (Koln, 22:00), şi cu Slovacia, pe 26 iunie (Frankfurt).

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare