Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum i-a făcut Burleanu pe contracandidaţi să renunţe la şefia FRF. Gică Popescu: "V-aţi întrebat de ce nu există?"

Cum i-a făcut Burleanu pe contracandidaţi să renunţe la şefia FRF. Gică Popescu: "V-aţi întrebat de ce nu există?"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi-a început campania pentru următoarele alegeri, care vor avea loc în acest an. El se află în fruntea forului din martie 2014, iar Gică Popescu e de părere că opoziţia se teme.

De ce nu există contracandidaţi la şefia FRF

Răzvan Burleanu pare că se îndreaptă spre un nou mandat la Casa Fotbalului, după ce a câştigat alegerile din 2014 şi 2018. În trecut a avut adversari care să-i pună postul în pericol, dar pentru alegerile din acest an nimeni nu concurează, pentru moment, cu el. 

Se pare că puterea pe care Răzvan Burleanu a căpătat-o în fruntea FRF i-a făcut pe posiblii contracandidaţi să facă un pas în spate. 

Fostul candidat la şefia FRF, Gică Popescu, a comentat momentul important din cadrul federaţiei, din acest an.

"Dar v-aţi întrebat de ce nu există (n.r. - competiţie pentru preşedinţia FRF)? Cred că există, dar le e frică. Le e frică", a declarat preşedintele Farului Constanţa. 

Recent, finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a primit din partea FRF o adeziune de susţinere a lui Răzvan Burleanu la alegeri, dar a refuzat să o semneze. 

Gică Popescu, despre echipa naţională

Cu un nou selecţioner, naţionala României încearcă să ajungă, din nou, la un Campionat European. Până la acel moment, Edward Iordănescu pregăteşte partidele de pregătire cu Grecia şi Israel şi partidele din Liga Naţiunilor. 

"Sperăm ca odată cu venirea lui Edi Iordănescu la naţională să găsească bagheta magică şi să scoată ce e mai bun din jucătorii pe care îi are la dispoziţie. 

Reconstrucţia unei naţionale este foarte complicată şi văd reconstrucţia echipei naţionale de mulţi ani. Eu îi doresc lui Edi Iordănescu succes în tot ceea ce face şi să aibă şi puţină şansă", a mai spus fostul lider al naţionalei României.

 

Afla mai multe despre: razvan burleanugica popescuechipa nationalaalegeri frfalegeri frf razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare