Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îl ajută pe Vladimir Putin excluderea Rusiei de la Jocurile Olimpice. Actualul preşedinte, favorit cert la un nou mandat

Cum îl ajută pe Vladimir Putin excluderea Rusiei de la Jocurile Olimpice. Actualul preşedinte, favorit cert la un nou mandat

Sporturi

Comentarii

Excluderea Rusiei de la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă pare a fi în favoarea lui Vladimir Putin.

Conform Reuters, actualul preşedinte al Rusiei este acum favorit cert la câştigarea celui de-al 4-lea său mandat în cea mai puternică funcţie a statului, cu 75% din locuitorii Rusiei cu drept de vot anunţându-şi deja intenţia de a-l vota la alegerile din 18 martie. 

"Rusia va continua să meargă înainte, iar nimeni nu va putea opri vreodată acest proces" - a spus Vladimir Putin.

Sursa citată anunţă că, prin această decizie, ruşilor li s-a întipărit şi mai tare ideea că întreaga lume este împotriva lor, o idee pe care Putin o predică de ani buni. De altfel, Konstantin Kosachyov, om politic important în Rusia, nu s-a ferit să ofere o declaraţie controversată: "Au atentat la reputaţia şi onoarea noastre. Au cumpărat trădătorii şi au orchestrat această isterie mass-media"

După patru ani petrecuţie ca prim-ministru, din cauza legilor naţionale, care nu-i permiteau trei mandate consecutive, Vladimir Putin (65 ani) a fost reales în funcţia de preşedinte al Rusiei în 2012.

Rusia a găzduit Olimpiada de iarnă de la Soci, disputată acum trei ani.

 

Afla mai multe despre: rusiavladimir putinalegerireuters 

viewscnt
Articole similare