Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum îl ajuti pe Matei Ilie să treacă peste meciul ăsta?”. Reacţii după ce fundaşul a fost înger şi demon cu oltenii | EXCLUSIV

”Cum îl ajuti pe Matei Ilie să treacă peste meciul ăsta?”. Reacţii după ce fundaşul a fost înger şi demon cu oltenii | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea CFR Cluj, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

Matei Ilie, înger şi demon pentru CFR Cluj

La Cluj gazdele au ratat patru-cinci ocazii clare de gol în prima jumătate de oră, dar cei care au deschis scorul au fost craiovenii, prin Baiaram, în minutul 38.În startul reprizei secunde Alexandru Mitriţă a mărit avantajul oaspeţilor, cu un gol frumos, din careu.

Matei Ilie a readus în joc gazdele, cu un gol înscris în minutul 66, dar tot el a fost eliminat cu cartonaş roşu direct după ce l-a călcat, din spate, pe Jovan Markovic. Era minutul 87 şi clujenii nu au mai avut forţă să egaleze, iar Craiova s-a impus cu 2-1.

Matei Ilie a marcat golul de onoare al ardelenilor, însă a fost eliminat pe finalul meciului. Tânărul jucător a recunoscut după meci că a fost un fault de roşu. 

Silviu Tudor Samuilă: Nu ştiu cum o să fie ca fotbalist, dar pare un tip corect, apropo de fault. Aud mereu la jucători că nu ştie dacă a fost de roşu că trebuie să vadă reluare. Iar el a recunosct din prima.

Cristi Pulhac: Greşeala pe care a avut-o la gol, după a venit faultul. Dar e incă o dovadă că îţi trebuie multe meciuri în picioare să îţi revii dintr-o greşeală. Sunt greşeli ale tinereţii, toată lumea învaţă din ele. 

Silviu Tudor Samuilă: Tu îl bagi pe Matei Ilie pentru că ai încredere în el. Că regula o rezolvi cu Sava. Cum îl ajuti pe Matei Ilie să treacă peste meciul ăsta?

Andrei Vochin: Aratând ce a greşit, el va creşte, vine la lot, are capacitatea de a vedea poarta adversă. Eu cred că are un potenţial uriaş de creştere, cred că cei de langa el îi vor explica că pentru un fundaş central e bonus. Mutu a început cu el chiar dacă Aieti era bine, după a revenit la fundaşi experimentaţi. Matei Ilie este un jucător cu potenţial de vânzare! 

În clasament, Universitatea Craiova a venit pe locul secund în play-off, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte şi este pe locul 4.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, M. Ilie, Abeid - Muhar, K. Keita (El Kaddouri 75), Tachtsidis (Avounou 59) – Deac (C. Manea 89), Bîrligea (P. Michael 59), Otele. ANTRENOR: Adrian Mutu
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţînă, Maldonado, Badelj, Bancu - Al. Creţu, Mateiu, Mekvabishvili (Houri 70) - Baiaram, A. Ivan (Zajkov 75), Mitriţă (Markovic 82). ANTRENOR: Ivaylo Petev

 

Afla mai multe despre: matei iliecfr clujadi mutu 

viewscnt
Articole similare