Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îşi motivează Dan Petrescu jucătorii în vestiar: ”Eu am fost alături de Deschamps! Bă, nu vă mai daţi mari!”

Cum îşi motivează Dan Petrescu jucătorii în vestiar: ”Eu am fost alături de Deschamps! Bă, nu vă mai daţi mari!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este clar cel mai bun antrenor român din Liga 1 al ultimelor sezone, după performanţele pe care le-a reuşit la CFR.

Cum îşi motivează Dan Petrescu jucătorii în vestiar: ”Eu am fost în vestiar cu Deschamps! Bă, nu vă mai daţi mari!”

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa, iar ardelenii au în continuare planuri mari. Echipa lui Neluţu Varga are unul dintre cele mari bugete din ţară şi plăteşte salarii mult peste ce pot oferi majoritatea echipelor din Liga 1. 

Dan Petrescu le-a mărturisit elevilor săi că a jucat alături de nume importante din fotbalul mondial, iar pentru el contează jocul colectiv, nu cel individual. 

”Vă daţi seama în ce vestiare am fost eu, cu Deschamps, care acum e antrenorul Franţei, campion mondial, cu Marcel Desailly, care a fost cel mai bun fundaş pe care l-am văzut vreodată în viaţa mea. Le zic fotbaliştilor mei: ‘Bă, nu vă mai daţi mari! Băi, eu am jucat cu campioni mondiali.

Ăia erau modeşti’. La noi dacă dă vreun jucător dă 3 goluri, e mare vedetă! Nu-mi plac jucătorii vedetă, îmi plac jucătorii de echipă”, a declarat Dan Petrescu, pentru AS.ro. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare