Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a cunoscut Dan Petrescu pe Carlo Ancelotti: ”M-a primit la el acasă ca pe un frate şi nici nu mă ştia!”

Cum l-a cunoscut Dan Petrescu pe Carlo Ancelotti: ”M-a primit la el acasă ca pe un frate şi nici nu mă ştia!”
Comentarii

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

După calificare, Dan Petrescu şi-a amintit momentul când a fost ajutat de antrenorul italian. ”Bursucul” a spus că în perioada când urma cursurile pentru Licenţa Pro, a fost gâzduit o săptămână de Ancelotti. 

”M-a primit la el acasă ca pe un frate şi nici nu mă ştia!”

”Nu cred că mai punea cineva un euro pe calificarea lui Real Madrid. Sincer, nici eu nu mai credeam. Ancelotti, cu care mai ţin legătura, a demonstrat încă o dată că e mare antrenor. Îmi doresc să câştige Real Madrid pentru Ancelotti.

Când am fost la Chelsea, la Licenţa Pro, m-a lăsat o săptămână să stau şi am fost ca la mine acasă. M-a primit ca pe un frate şi nici nu mă ştia, el trăia cu o fată din România atunci şi poate şi de asta. [...] Spiritul echipei Real Madrid a făcut diferenţa, spiritul a făcut 100 la 100”, a spus Dan Petrescu, la o conferinţă de presă.

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur. Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Afla mai multe despre: ucl-ancelotti-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare