Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a surprins Porumboiu pe Sânmărtean în saună: ”A rămas uluit!” :)

Cum l-a surprins Porumboiu pe Sânmărtean în saună: ”A rămas uluit!” :)

Superliga

Comentarii

Lucian Sânmărtean a povestit pentru Top Interviu un episod inedit din perioada în care juca pentru FC Vaslui. Adrian Porumboiu nu-l găsea niciodată în vestiar, înainte de meciuri, motiv pentru care a avut o izbucnire. A rămas surprins însă când l-a văzut ce făcea Sânmărtean.

FC Vaslui a fost una dintre cele mai bune perioade din cariera lui Lucian Sânmărtean. Talentatul mijlocaş a avut evoluţii foarte bune, era apreciat de patron şi avea printre cele mai mari salarii din Liga 1. Sânmărtean spune că şi relaţia cu patronul Adrian Porumboiu era specială. Fostul mare arbitru era recunoscut drept un patron vulcanic, dar Sânmărtean contrazice această ipoteză:

”Era ca într-o casnicie, aşa. Cu bune, cu rele, cu certuri, cu zâmbete, dar dânsul a avut aşa o afinitate pentru mine şi eu am avut un respect deosebit pentru dânsul, indiferent de ce momente am avut. Fiindcă la orice meci nereuşit al echipei, eram primul care apăream pe la ziar şi eram... înnebuneam uneori. Adică mi se părea nedrept. Dar aşa, uşor-uşor l-am descoperit ca pe un tip foarte abil, foarte inteligent şi un tip care nu ţinea rănchiună. Adică astăzi te certa şi în 3 minute venea şi te pupa. Era un tip senzaţional”, a declarat Sânmărtean pentru Telekom Sport.

VEZI AICI TOT INTERVIUL CU LUCIAN SÂNMĂRTEAN!

Fostul internaţional român a povestit şi o scenă petrecută înaintea unui meci. Porumboiu avea obiceiul să treacă la vestiar şi Sânmărtean lipsea de fiecare dată. Patronul de atunci al lui FC Vaslui ajunsese să creadă că Sânmărtean nu stătea cu mintea la fotbal. În realitate, se retrăgea în saună şi citea rugăciuni:

”A fost foarte supărat, că, înainte de fiecare meci, venea în vestiar. Să încurajeze echipa, să îmbărbăteze. Şi niciodată nu eram prezent, pentru că intram mereu în saună şi îmi citeam din rugăciunile pe care eu le citesc înainte de orice meci, seara, dimineaţa. Mereu, o dată, de două ori, de trei ori... s-a supărat la un meci, când a venit şi a început să turuie prin vestiar. Îl auzeam din saună, ca unde sunt şi ce fac, că vorbesc pe telefon, că cu ce gagici vorbesc, că ce fac înainte de meci, că nu-mi stă capul la meci. Adică o reactie normală a unui om care vine şi niciodată nu te găseşte în vestiar. După care, când a intrat în saună turuind şi nervos, m-a văzut cu cartea de rugăciuni în mână şi pur şi simplu a avut câteva momente când, uluit aşa, a tăcut. M-a privit aşa lung şi i s-a schimbat şi expresia feţei. Şi, din furtuna aia care era, s-a domolit extrem ,extrem de repede. Şi, din momentul ăla chiar nu am mai avut niciun fel de supărare sau nervi. Adică şi în momentul ăla, şi în relaţia noastră, el şi-a dat seama că sunt uşor diferit faţă de restul şi a început să mă perceapă astfel”, a rememorat Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean a jucat la FC Vaslui din 2010 până în 2014. În această perioadă a avut 148 de apariţii, 12 goluri şi 39 de assist-uri. FC Vaslui este echipa la care a adunat cele mai multe meciuri.

Afla mai multe despre: lucian sanmarteanfc vasluiadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare