Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a surprins Tamaş pe Budescu la revenirea la Petrolul: "Chiar nu mă aşteptam"

Cum l-a surprins Tamaş pe Budescu la revenirea la Petrolul: "Chiar nu mă aşteptam"

Petrolul

Comentarii

Budescu a revenit la Petrolul şi a vorbit despre prietenia sa cu Gabriel Tamaş, legitimat şi el la clubul ploieştean.

"În mare parte, acesta este motivul pentru care am semnat pe o perioadă scurtă cu FC Voluntari. Eu am spus asta de când eram la Volutari, am spus că aş prefera să mă întorc la Petrolul.

Chiar vreau să mă retrag în tricoul Petrolului. După cum îl vedeţi pe Tamaş, aş vrea să fiu şi eu aşa, la vârsta lui, se mişcă foarte bine şi chiar sunt invidios. El e din ce în ce mai bun cu înaintarea în vârstă.

Tamaş chiar cunoaşte mai multă lume decât mine în Ploieşti, am fost şi eu surprins. Mă cheamă uneori la nişte întâlniri... <<Hai să vorbim cu cine din Ploieşti>>, <<Cu cine?>>, <<Cum cu cine? Stai în Ploieşti şi nu ştii?>>. Chiar se simte foarte bine în Ploieşti, iar lumea de aici îl apreciază.

Doar fotbalul mă mai ţine în circuit, tot timpul am jucat de plăcere şi asta o să fac în continuare. Cred că voi reveni în teren la finalul lunii septembrie, eu mi-am propus mai devreme, dar nici nu vreau să risc" , a spus Constantin Budescu.

Budescu s-a întors la Petrolul

Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi, revenirea lui Constantin Budescu în lotul grupării prahovene, după mai bine de 11 ani.

Născut la Urziceni, Budescu şi-a făcut junioratul la Petrolul, evoluând pentru „galben-albaştri” până în 2011, perioadă în care a bifat 157 de prezenţe şi 44 de goluri de-a lungul a şase sezoane.

S-a transferat, ulterior, la Astra, iar în carieră a mai jucat pentru DL Yifang (China), FCSB, Al-Shabab (Arabia Saudită), Damac FC (Arabia Saudită) şi FC Voluntari.

Budescu are în CV un titlu de campion în România, Cupa şi Supercupa României, toate cele trei trofee fiind câştigate cu Astra Giurgiu, iar pentru echipa naţională a adunat 17 apariţii şi 5 goluri înscrise.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare