Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum l-aţi convins pe Djokovic să semneze cu FCSB?”. Gigi Becali ”a dat din casă” şi a recunoscut: ”M-a ambiţionat Şumudică”

”Cum l-aţi convins pe Djokovic să semneze cu FCSB?”. Gigi Becali ”a dat din casă” şi a recunoscut: ”M-a ambiţionat Şumudică”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să-l convingă pe Damjan Djokovic să se întoarcă în România, la FCSB.

După ce Joonas Tamm, Sorin Şerban, Iulian Cristea, Deian Sorescu, Boban Nikolov, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă şi Billel Omrani au părăsit lotul antrenat de Charalambous şi Pintilii, FCSB a intensificat negocierile pentru a transfera jucătorii doriţi pe anumite posturi. 

FCSB a reuşit să-l convingă pe Damjan Djokovic să se întoarcă în România, unde a devenit multiplu campion cu CFR Cluj. 

Damjan Djokovic (33 de ani) a semnat cu FCSB, iar mutarea a fost anunţată de Gigi Becali. Marius Şumudică a rămas surprins de faptul că Gigi Becali a reuşit să-l convingă pe Djokovic să semneze în condiţiile în care la Al-Raed avea un salariu anual de aproape un milion de euro. 

”M-a ambiţionat Şumudică că a zis că niciodată nu vine Djokovic. Şi am zis hai mă să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Rotaru că mi-a zis să fie sânge.  2-0, 3-2-ul ală a fost pt mine un semnal de alarmă. Că eu credeam că am echipă puternică şi mi-am dat seama că nu. 

Dacă n-ai mijlocaşi puternici, praf eşti. Sunt 5 mijlocaşi acum care joacă 3. 5 care sunt toţi buni. Concurenţă. Acum o să fie că nu mai eşti titular. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă o dată bine ia treci tu Olarule pe bancă”, a declarat Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: djokovicfcsbgigi becalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare