You are here:

Cum ne alegem cele mai bune cote la pariuri sportive

Cum ne alegem cele mai bune cote la pariuri sportivegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Ca să câştigi la pariuri sportive ai nevoie de o intuiţie grozavă, însă şi de o analiză pe măsură. Trebuie să ştii totul despre echipele pe care pariezi dacă vrei să obţii un profit constant. În următoarele rânduri îţi voi arăta paşii simpli pe care trebuie să-i urmezi pentru a găsi cele mai bune cote la pariuri sportive.

Cum ne alegem cele mai bune cote la pariuri sportive

În primul rând, trebuie să determini ce tip de parior eşti. Dacă ai de fiecare dată puţini bani în portofel şi cu 2-3 lei încerci să câştigi un bilet cu 15-20 de meciuri, te invit să-mi urmăreşti pronosticurile oferite la bilet bonus dublu Andrei Dumitru. În fiecare sâmbătă şi duminică aleg 20 de cote de minimum 1.25 pentru a forma astfel de bilete. Desigur, fiecare meci este atent analizat, astfel că şansele de câştig sunt decente.

Dacă dispui de un buget ceva mai consistent la pariuri, poţi încerca Biletul Zilei Andrei Dumitru. La această rubrică îţi ofer maximum trei cote pe bilet, care împreună dau un curs final de 2.00-2.50. În comparaţie cu biletul bonus dublu, acest bilet este oferit zilnic şi are şanse mult mai mari de câştig. Pe aceeaşi idee funcţionează şi Cota 2 Andrei Dumitru, unde siguranţa este cuvântul de ordine. Aleg doar cele mai clare pronosticuri ale zilei, fie că vorbim despre pariurile pe favorite ori despre pariurile pe goluri. Un alt avantaj ar fi că întotdeauna îţi prezint doar variantele clasice, precum „1 solist”, „Peste 2,5” sau „GG”. În acest mod vei putea juca biletele mele la orice agenţie, fără să fii nevoit să-ţi deschizi un cont online. Iar pentru a da credit pronosticurilor pe care ţi le ofer în cadrul acestor rubrici, trebuie să-ţi mai spun că toate aceste bilete sunt jucate personal de mine.

Iată cele trei facilităţi de bază pe care ţi le propun pe site-ul meu. Bineînţeles că pe lângă ele găseşti zilnic zeci de pronosticuri jucate individual sau luate pe acelaşi bilet, dar şi informaţii utile dedicate începătorilor din lumea pariurilor sportive.

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare