Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poate arăta grupa imposibilă pentru România la EURO 2024 şi componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi! "Toată lumea o vrea pe ea din prima urnă probabil"

Cum poate arăta grupa imposibilă pentru România la EURO 2024 şi componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi! "Toată lumea o vrea pe ea din prima urnă probabil"

Echipa națională

Comentarii

Experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru, au vorbit, pe scurt, despre cum ar putea arăta grupa României la EURO 2024. Componenţa de la Campionatul European din 2008, cu Victor Piţurcă selecţioner, s-ar putea repeta. De asemenea, tricolorii pot avea şi o grupă de foc în Germania, anul următor.

Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi de la EURO 2024 şi ce adversare ar putea avea România

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. 

Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Paradoxal, România putea avea cel puţin un adversar mai uşor dacă ar fi fost în urna a patra, în loc să câştige cu Elveţia şi automat să-şi menţină poziţia în urna a doua. 

Urnele prind contur pe măsură ce campania de calificare se încheie, iar necunoscute mai sunt în privinţa naţionalelor care vor juca în baraj. 

  • Grupa de foc pentru naţionala lui Edi Iordănescu la EURO 2024: Franţa, România, Croaţia, Italia
  • Grupa de la EURO 2008 care s-ar putea repeta: Franţa, România, Olanda, Italia
  • Grupa în care naţionala lui Edi Iordănescu ar putea spera: Germania, România, Slovacia, Polonia/Ucraina/Grecia (din baraj)

Tragerea la sorţi a turneului final al EURO 2024 va avea loc în 2 decembrie, la Hamburg.

Urnele pentru EURO 2024 

Primele comentarii despre ce grupă ar putea avea România la EURO 2024

"Toată lumea vrea Belgia, probabil (n.r. - din prima urnă). Cam vrei Belgia sau Germania în momentul de faţă. Slovenia, Slovacia, Cehia (n.r. - din urna a treua)... Nu ştiu dacă e vreo problemă mare. Acolo (n.r. - din urna a patra) la Serbia, Italia e o problemă mare", a declarat Basarab Panduru. 

MM Stoica a vorbit şi el despre tragerea la sorţi. 

"Cu Portugalia iei multe (n.r. - ca adversară din prima urnă). Cu Elveţia ar fi bine (n.r. - din urna a patra). Sârbii sunt prea mari aşa, Milinkovic-Savic, Vanja e mare, parcă cu ăştia mari avem probleme. Nu prea ţi-ar conveni cu un popor înalt. Hai să zicem cu una supărată din baraj", a spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica

Afla mai multe despre: romania euro 2024urne euro 2024romania elvetia euro 2024grupa romania euro 2024 

viewscnt
Articole similare