Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poate Gigi Becali să-l transfere pe Damjan Djokovici de la CFR! Cele două variante pe care le are FCSB

Cum poate Gigi Becali să-l transfere pe Damjan Djokovici de la CFR! Cele două variante pe care le are FCSB

FCSB

Comentarii

După Belu şi Oaidă, vicecampioana trece la un nivel şi mai ridicat şi încearcă să dea o mare lovitură în mercato din vară. Ţinta este Damjan Djokovici, mijlocaşul celor de la CFR Cluj.

Dan Alexa îl lăuda în trecut pe Djokovici pe care l-a propus lui Becali după primul meci oficial din 2019. "Ce fotbalist aş alege din Liga 1 dacă aş putea să iau la echipa mea pe oricine de la celelalte echipe? Pe Djokovici de la CFR. Mi se pare unul dintre cei mai compleţi, dacă nu chiar cel mai complet, mijlocaşi care evoluează în acest moment în România", spunea Alexa după Călăraşi - FCSB. Djokovici a a jucat în 6 ţări: Croaţia, Slovacia, Italia, Germania, Franţa şi România.
 
Conform Gazetei, achiziţia lui Djokovici s-ar putea realiza prin două metode. Prima: FCSB să facă o ofertă CFR-ului, club cu care mijlocaşul mai are contract până în iunie 2020. Au mai existat situaţii în care FCSB a cumpărat de la Cluj, ultimele exemple fiind Tade, Muniru şi Jakolis, care l-au costat pe Gigi Becali în jur de 1,5 milioane de euro. A doua variantă, mai puţin probabilă, este ca Djokovici să-şi rezolve singur rezilierea în vară cu CFR şi să ajungă la FCSB din postura de fotbalist liber de contract. 

Afla mai multe despre: djokovici 

viewscnt
Articole similare