Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poţi să te distrezi mai mult cu aceiaşi bani la sloturi online

Cum poţi să te distrezi mai mult cu aceiaşi bani la sloturi online

Pariuri sportive

Comentarii

Jocurile de cazino reprezintă una dintre distracţiile favorite ale românilor, fiind un hobby care se poate practica cu investiţie minimă.

Tot ce trebuie să faci pentru a te relaxa este să îţi deschizi cont pe platforma unui operator şi să alimentezi contul, în situaţia în care nu beneficiezi de o ofertă promoţională fără depunere, aşa cum are în acest moment Frank Casino.

Valoarea depunerii minime la cazinourile online licenţiate ONJN porneşte de la 20 de lei pentru metode de plată electronice. Dacă joci la un slot a cărui miză minimă poate fi setată la 0,20 lei, ai asigurate cel puţin 100 de învârtiri. Spunem „cel puţin”, întrucât este foarte greu de crezut că cele 100 de runde nu vor aduce un câştig care să prelungească distracţia. În plus, există diverse „trucuri” pentru a te distra mai mult cu aceiaşi bani.

Principiul de bază al divertismentului la sloturi este să îţi împarţi bankroll-ul astfel încât să îţi ajungă pentru un număr cât mai mare de învârtiri, pentru că oricare dintre ele poate aduce un câştig important. Aşadar, dacă ai la dispoziţie un buget de 50 de lei, este contraindicat să joci rotiri cu miza de 1 leu. La sloturi, 50 de runde „trec repede”. Trebuie să fii foarte norocos ca bugetul să nu se epuizeze imediat.

În aceeaşi ordine de idei, pentru ca balanţa să nu ajungă repede pe zero, este indicat să joci la sloturi cu Payout ridicat şi volatilitate scăzută. Astfel, vei avea parte de câştiguri mai dese, care să te ţină „în viaţă”. De obicei, aceste păcănele cu volatilitate scăzută nu oferă plăţi consistente, dar există şi excepţii de la regulă. De exemplu, există păcănele cu volatilitate scăzută care au jackpoturi ce pot fi declanşate chiar şi de miza minimă. Un astfel de jackpot trece chiar de un milion de lei.

Rulajul înseamnă tot distracţie

Una dintre cele mai bune modalităţi de a te distra mai mulţi cu aceiaşi bani investiţi este să profiţi de ofertele promoţionale. Am menţionat la început ofertele fără depunere, dar la fel de utile sunt şi cele „clasice”, prin care primeşti fonduri suplimentare şi/sau rotiri gratuite fie la prima depunere, fie la realimentarea contului. Astfel, poţi depune 40 de lei, iar în cont ajung 80 de lei, suma depusă fiind dublată de operator.

Fondurile suplimentare, respectiv câştigurile rezultate în urma utilizării rotirilor gratuite, pot fi transferate în balanţa cash după îndeplinirea condiţiilor de rulaj. Unii operatori au cerinţe mai lejere, în timp ce alţii impun condiţii destul de greu de atins, cum ar fi 25x, sau chiar 40x. Acest aspect nu ar trebui să te descurajeze. Până la urmă, ai ocazia să te distrezi pe banii cazinoului. Ai depus 40 de lei, dar te joci de 80.

În fine, pentru ca un buget fix să îţi asigura cât mai multe momente de relaxare, este nevoie de un Money Management inteligent. Dincolo de setarea unei mize realiste, este bine să împarţi bankroll-ul în patru bănci săptămânale. Astfel, nu va fi pericol să epuizezi toţi bani alocaţi pentru luna respectivă în numai câteva zile, apoi să ai chef să te joci, dar să nu ai din ce.

În concluzie, dacă eşti chibzuit, cu puţini bani, poţi avea parte de o distracţie pe cinste la păcănele.

Afla mai multe despre: cazino 

viewscnt
Articole similare