Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum putea fi înlocuit Mihai Stoichiţă din conducerea FRF! ”Dacă venea Hagi, el nu mai era acolo. I-a trecut glonţul pe la ureche!”

Cum putea fi înlocuit Mihai Stoichiţă din conducerea FRF! ”Dacă venea Hagi, el nu mai era acolo. I-a trecut glonţul pe la ureche!”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu va fi numit selecţioner al echipei naţionale, iar Florin Prunea a făcut mai multe declaraţii despre directorul tehnic FRF.

Fostul oficial de la Dinamo susţine că dacă un membru al ”Generaţiei de Aur” ar fi fost pus pe banca echipei naţionale, Mihai Stoichiţă ar fi plecat din fruntea FRF. Burleanu a încercat să îi aducă la naţională pe Hagi, Petrescu sau Beloni, dar a fost refuzat pe rând. 

Prunea este de părere că niciunul dintre cei 3 antrenori menţionaţi anterior nu ar fi fost de acord să se sfătuiască cu Mihai Stoichiţă. 

”Lui Stoichiţă i-a trecut glonţul pe la ureche! Hagi dacă venea, Petrescu dacă venea, el nu mai era acolo. Chiar şi Boloni! Rădoi a tras un semnal de alarmă şi am văzut şi noi circul, plus înjurăturile la adresa lui Mutu.

Nu ştiu dacă Burleanu îl dădea afară, dar nu se mai apropia de echipele naţionale. Edi să meargă doar pe mâna lui şi pe mâna celor pe care îi cunoaşte foarte bine şi îi vor binele”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Mihai Stoichiţă a anunţat când va fi prezentat oficial Edi Iordănescu, noul selecţioner al României

”Marţi să se finalizeze, în principiu s-au pus la punct toate treburile, urmează marţi să fie acordul final. Contractele sunt confidenţiale, nu pot să vă spun de ce a durat aşa mult nici cu Loţi, nici cu Edi. Limpezi vor fi când voi vedea şi eu contractul semnat şi ştampilat, atunci vor fi limpezi.

Credeţi că doar lucrurile astea le am, să stau numai în discuţii şi negoieri? Nu, mai sunt şi alte lucruri de rezolvat. Anti, anti Stoichiţă? Nu ştiu, e treaba lor că eu nu particip la negocieri. Nu mă deranjează absolut nimic pe mine. O să vedem marţi, eu zic că marţi se va finaliza, aşa că nu pot să dau un procent acum”, a spus Mihai Stoichiţă, la ieşirea de la discuţii.

Afla mai multe despre: frf-stoichiţă-prunea 

viewscnt
Articole similare