Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum reuşeşte Dan Petrescu să afle toate informaţiile din tabăra adversarului. Dezvăluirile făcute de un fost colaborator: ”La final avea tabloul complet”. EXCLUSIV

Cum reuşeşte Dan Petrescu să afle toate informaţiile din tabăra adversarului. Dezvăluirile făcute de un fost colaborator: ”La final avea tabloul complet”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Narcis Răducan, cel care a lucrat alături de Dan Petrescu la Unirea Urziceni, a dezvăluit cum află acesta toate informaţiile despre viitorul adversar, dar şi cum pregăteşte un meci.

Dan Petrescu este genul de antrenor care nu lasă niciun detaliu la voia întâmplării. Antrenorul lui CFR Cluj îşi studiază în profunzime adversarul, indiferent de numele acestuia. Narcis Răducan, care a lucrat la Urzceini alături de Dan Petrescu, a dezvăluit cum strânge toate datele despre un adversar.

”(Cum află Petrescu tot ce mişcă la echipa adversă?) Prin munca oamenilor, trimitea pe cineva să vadă adversarul două-trei meciuri, altcineva se ocupa să extragă din presă toate informaţiile despre adversar. Avea un colaborator care venea cu provocări tactice legate de adversar şi asta genera o idee bună, era o muncă în echipă şi la final avea un tablou complet cu adversarul, pentru că îi place să fie foarte bine informat”, a dezvăluit Narcis Răducan pentru Telekom Sport.

Cum pregăteşte Dan Petrescu un meci: ”Întinde curse tactice”

Echipele antrenate de Dan Petrescu sunt recunoscute pentru felul în care jucătorii respectă fiecare detaliu tactic. De asemenea, pot fi observate multe scheme de joc, menite să debusoleze adversarul. Narcis Răducan spune că este complicat pentru orice echipă să joace contra lui Dan Petrescu, deoarece acesta întinde multe capcane:

”(E complicat să-l ai pe Petrescu adversar?) Ca jucător, era foarte complicat, nu numai că se apăra foarte bine, dar şi marca, aşa că era extrem de greu pentru un fotbalist să joace împotriva lui. Ca antrenor, iar e complicat, pentru că e un antrenor al detaliilor, meticulos, întinde curse tactice, întâlneşte o echipă bine pregătită fizic, cu atitudine, adică şi o echipă pe termen imediat.  

(Ce înseamnă întinde curse?) Foloseşte un jucător de picior stâng pe partea dreaptă sau ceea ce am făcut când am câşigat campionatul cu Urziceni, cu Varga. A avut o sclipire tactică împotriva lui Dinamo condusă de Mircea Rednic, adică lucrurile astea se folosesc între antrenori. Se cunosc între ei, dar mai sunt şi surprize. El atinge punctul acesta când sunt meciuri decisive”,
a mai spus Narcis Răducan pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: narcis raducan 

viewscnt
Articole similare