Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum rezistă Laszlo Balint presiunii de la Craiova: ”Probabil suporterii se aşteptau la un nume mare. Eu zic că se va bate la titlu!” EXCLUSIV

Cum rezistă Laszlo Balint presiunii de la Craiova: ”Probabil suporterii se aşteptau la un nume mare. Eu zic că se va bate la titlu!” EXCLUSIV
Comentarii

Bogdan Apostu, impresar român, a vorbit în studioul Orange Sport, despre Laszlo Balint, antrenor care este sub contract cu el.

Craiova s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf, după ce fostul antrenor de la FCSB nu a reuşit să câştige niciun trofeu, reuşind doar să obţină calificarea în preliminariile UEFA Conference League.

Oltenii au bătut palma cu Laszlo Balint, care are ca obiectiv să ducă echipa cât mai departe în Conference League, dar şi câştigarea titlului în Liga 1. Suporterii nu au fost prea încântaţi de venirea lui Balint la Craiova şi l-au contestat pe antrenor. 

Impresarul antrenorului de la Craiova, Bogdan Apostu, susţine că antrenorul ar trebui să fie judecat după mai multe meciuri oficiale. De asemenea, el consideră că oltenii se vor bate la titlu, dacă şansa va fi de partea antrenorului din Bănie. 

”Probabil suporterii se aşteptau la un nume mare. Eu zic că se va bate la titlu!”

”Să le numim reacţii. Reacţii au fost încă de când Balint a fost instalat. Probabil că suporterii se aşteptau la un nume mai mare. E un antrenor profesiont şi sunt convins că cei de acolo nu s-au înşelat când l-au ales. Nu putem vorbi despre presiune. E la o înfrângere în amicale, e oboseală. Nu trebuie pus la zid. Să-l judecăm după meciurile oficiale.

Reghecampf a făcut lucruri bune la Craiova, dar nu este vina lui Balint că Reghecampf nu mai este la Craiova. El nu are nicio legătură. Când am fost abordaţi, se ştia că el nu va mai fi, erau deja negocieri avansate pentru rezilierea contractului. Dacă nu ar fi fost Balint, era altul.

Dacă şansa se va întoarce de partea lui, eu cred că se poate bate la campionat. Eu zic că e obligat. E clar că mai are nevoie de transferuri. Mai sunt două luni în care se pot face mutări”, a spus Bogdan Apostu, în exclusivitate, la Orange Sport.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: craiova-balint-apostu 

viewscnt
Articole similare