Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a ajuns la cea mai mare surpriză din echipa de start a CFR-ului. Dan Petrescu explică alegerile făcute: ”E o situaţie disperată”

Cum s-a ajuns la cea mai mare surpriză din echipa de start a CFR-ului. Dan Petrescu explică alegerile făcute: ”E o situaţie disperată”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit înaintea duelului cu Craiova despre decizia grea pe care a trebuit să o facă în atacul echipei, cu Debeljuh, Omrani şi Alibec indisponibili.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se vor duela pentru a doua oară în spaţiul a câteva zile, în Cupa României de această dată. Ardelenii s-au impus în campionat, cu 1-0, însă ambele formaţii arată complet diferit acum.

Campioana are mari probleme în atac, cu cele trei opţiuni ale lui Petrescu indisponibile. Astfel, acesta l-a titularizat pe tânărul Gheorghe Gondiu, 19 ani, şi poate apela şi la Dusan Celar, 25 de ani, de pe bancă.

Gheorghe Gondiu e un atacant născut la Chişinău, care are şi cetăţenia română. El a fost transferat de CFR Cluj în 2019 de la CS Real Succes şi a fost împrumutat şi la Hunedoara. pentru ardeleni, acesta a mai apărut în doar un meci, pentru cinci minute, împotriva FCSB-ului, în play-off-ul trecut.

Cum s-a ajuns la cea mai mare surpriză din echipa de start a CFR-ului

Va fi un meci foarte greu. Venim la trei zile, de abia am jucat cu Craiova, la noi, acum jucăm la ei. Toată echipa care a jucat la Cluj a rămas la noi. Cei care pot să joace la Arad, au rămas acasă. Sunt puţine soluţii, toţi atacanţii sunt accidentaţi. E şi Dusan (n.r. Celar, pe bancă), l-am antrenat două zile, nu îl cunosc, sperăm să facem faţă, vom vedea.

Va fi greu, Craiova are tot lotul, toţi trei atacanţii. E bine că pot vedea câţiva jucători, iar fiecare care intră trebuie să demonstreze că merită să fie la Cluj. Vreau să vad câţiva jucători pe care nu îi ştiu, Tahiri, Rodriguez, Ştefan. Craiova are jucători foarte buni, dar sperăm să facem o impresie frumoasă.

Nu uitaţi că în fiecare an jucăm în Europa, e normal că nu băgam echipa cea mai bună, dar nu voiam niciodată să pierd. Îmi pare rău că nu am câştigat nicidoata Cupa, la Urziceni am pierdut finala. Dacă nu aveam meciurile din Europa, băgam echipa cea mai bună. E o situaţie disperată, a venit meciul într-un moment greu”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescugheorghe gondiu 

viewscnt
Articole similare