Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a apărat Răzvan Marin după ce a ratat lovitura de la 11 metri contra Georgiei! "Credeţi că noi nu ne dorim să câştigăm!"

Cum s-a apărat Răzvan Marin după ce a ratat lovitura de la 11 metri contra Georgiei! "Credeţi că noi nu ne dorim să câştigăm!"
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, cu scorul de 2-1, de selecţionata Georgiei, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

În minutul 65, la scorul de 1-0 pentru Georgia, Răzvan Marin a ratat o lovitură de la 11 metri care putea să fie decisivă pentru meci. Jucătorul lui Cagliari spune că echipa îşi doreşte să câştige, chiar dacă nu obţine rezultate. 

"Nu neapărat că mă apasă. Era un moment important, era 1-0 pentru ei. Rămăseseră şi ei în 10 oameni şi sunt sigur dacă marcam din penalty, întorceam şi rezultatul. Acum nu mai am ce să mai schimb. Mi-am dorit să dau gol. Bat mereu în partea mea stângă, am ratat, merg înainte. Cred că am şters şi bara, nu pot schimba nimic. 

Normal că acum după meci. Nu putem să vorbim despre Anglia. O să analizăm şi acest meci cu Georgia. O să luam şi părţile bune din acest meci. O să băgăm capul în pământ şi să mergem în Anglia să facem o prestaţie bună. Ce pot să spun, credeţi că noi nu ne dorim să câştigăm sau să dăm tot ce avem mai bun din noi, să aducem victorii echipei naţioanele. Reprezentăm o ţară întreagă. Jucăm pentru suporteri. 

Din păcate, a fost primul meci cu ei în tribune după mult timp. Nu am reuşit să câştigăm. Dar nu putem schimba nimic din ultimele două meciuri. Nu putem să ne luam de Puschi sau Tase că am pierdut ultimele meciuri. Mergem înainte. Nu cred că îl pierdem pe selecţioner. Mister e lângă noi şi cred că va rămâne. Atât am de spus", a spus Răzvan Marin la sfârşitul meciului. 

 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare