Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a îndrăgostit Jurgen Klopp de Darwin Nunez: ”Ne-a provocat probleme!”

Cum s-a îndrăgostit Jurgen Klopp de Darwin Nunez: ”Ne-a provocat probleme!”

Liverpool

Comentarii

Darwin Nunez (22 de ani) s-a înţeles cu Liverpool şi va juca sub comanda lui Jurgen Klopp, în sezonul viitor de Premier League.

La Liverpool, Nunez îl va înlocui pe Sadio Mane, cel care a cerut să plece la Bayern după ce a petrecut şase ani pe Anfield Road, în care a câştigat tot ce era posibil. Liverpool l-a pierdut, în vară, pe Sadio Mane, fotbalist cu şase ani petrecuţi pe Anfield Road şi toate trofeele posibile puse în joc câştigate în tricoul "Cormoranilor". Ca atare, şefii englezilor i-au găsit înlocuitor senegalezului, care a semnat cu Bayern.

Klopp a dezvăluit că a fost fascinat de atacant. Mai ales că l-a putut observa în cele două meciuri din fazele eliminatorii din Champions League, unde Darwin Nunez le-a pus mari probleme cormoranilor. 

”Ne-a provocat probleme!”

”A fost chiar impresionant când el a jucat împotriva noastră. Când pregătesc un meci împotriva celor de la Benfica, mă interesează chiar şi mărimea de la pantof. Noi ştiam totul despre adversar, aşa că ştiam ce calităţi are Darwin. Când l-am văzut pe viu, e chiar foarte impresionant.

Forţa, combinată cu tehnică, dorinţă, mişcări… ne-a provocat probleme. Ne-am îndrăgostit de el în acele două meciuri. A fost o delectare să te uiţi la el cum joacă şi ne-am dat seama că avem o şansă bună de a semna cu el. Am mers până la capăt şi suntem foarte mulţumiţi că îl avem aici”, a spus Jurgen Klopp, potrivit publicaţiei portugheze A Bola.

Afla mai multe despre: liverpool-benfica-nunez 

viewscnt
Articole similare