Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a simţit Cătălin Straton la FCSB: ”Zici că eu eram titularul!”

Cum s-a simţit Cătălin Straton la FCSB: ”Zici că eu eram titularul!”

Superliga

Comentarii

Cătălin Straton a vorbit despre perioada petrecută la FCSB.

Cum s-a simţit Cătălin Straton la FCSB: ”Zici că eu eram titularul!”

FC Argeş a anunţat că experimentatul portar, Cătălin Straton, a semnat o înţelegere valabilă pe doi ani cu clubul piteştean. La FCSB, Straton s-a mulţumit cu statutul de rezervă. El a ajuns la echipa lui Gigi Becali în 2020 şi a apărat în 8 meciuri. 

Straton mai avea un an de contract cu FCSB, dar a preferat să meargă la FC Argel, unde a semnat o înţelegere valabilă pe 2 sezoane, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon. Portarul vrea să aibă şansa de a fi titular. 

Straton a vorbit despre perioada petrecută la FCSB şi a dezvăluit că şi-a asumat statutul de rezervă. 

”Da. Şi mâine dacă-mi spune cineva că sunt rezervă ştiu ce am de făcut, adică să mă pregătesc mai bine. Fiecare părere o pot schimba, drept dovadă că atunci când am intrat, am intrat bine… Mai e şi politica clubului, iar ei (n.red. – FCSB) se bazează pe tineri. 

Au doi copii extraordinari, vine şi Ducan… eu am înţeles situaţia şi nu am ce să le reproşez. S-au purtat cu mine ca şi cu un ou. Şi domnul Meme Stoica, şi Marius Popa, şi domnul Toni Petrea, toşi din staff au fost foarte ok cu mine. Zici că eu eram titularul…” a spus Straton, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: straton-fcsb-liga 1 

viewscnt
Articole similare