Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-au descurcat stranierii în meciurile de duminică

Cum s-au descurcat stranierii în meciurile de duminică

Stranieri

Comentarii

Câţiva fotbalişti români au fost implicaţi în meciuri cu echipele lor de club în cursul zilei de duminică. Momentan, niciunul dintre ei nu s-a remarcat în mod deosebit.

Adrian Petre, atacantul naţionalei de tineret Under 21 a României a fost titular în partida Esbjerg - Aarhus, scor 0-0. Petre a evoluat ca vârf împins în sistemul 4-3-3 gândit de tehnicianul olandez John Lammers. Petre a fost schimbat în minutul 88 cu australianul McGrath.

Vlad Dragomir, fotbalistul care s-a remarcat la echipa secundă a lui Arsenal, a fost doar rezervă în partida Cosenza - Perugia, scor 1-1. Tânărul fotbalist român nu a intrat niciun minut în acest meci.

După ce a marcat primul său gol pentru AZ Alkmaar, Dorin Rotariu nu a fost folosit nici măcar un minut în partida AZ Alkmaar - Zwolle, scor 2-2.

Alex Băluţă a dat o pasă de gol în partida pierdută de Slavia Praga, 1-2 la Ostrava. Românul a fost titular şi a jucat până în minutul 59, timp suficient pentru a-l servi la golul egalizator pe slovacul Miroslav Stoch.

Gabi Torje a intrat în minutul 84 al partidei Sivassport-Bursaspor, scor 2-0. Torje l-a schimbat pe Kilinc, într-un meci în care brazilianul Robinho a marcat o ”dublă”.

Ionuţ Radu, căpitanul naţionalei de tineret a României a fost titular în partida Frosinone-Genoa. Detalii aici.

Ionuţ Larie a fost titular la Tobol în Kazahstan, iar echipa lui s-a impus cu 1-0 şi râmâne pe locul 3 în campionat. Tot în Kazahstan, Doru Popadiuc a jucat 90 de minute pentru pentru Irtish Pavlodar, care deşi a câştigat, rămâne ultima clasată în campionat.

Afla mai multe despre: adrian petreionuţ radudorin rotariuvlad dragomir 

viewscnt
Articole similare