Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum să te faci de râs în Champions League. VIDEO | Faza devenită virală după AS Roma - Chelsea. Trei fundaşi de zeci milioane au uitat cum să se apere

Cum să te faci de râs în Champions League. VIDEO | Faza devenită virală după AS Roma - Chelsea. Trei fundaşi de zeci milioane au uitat cum să se aperegalerie foto
Comentarii

Chelsea a fost umilită pe terenul Romei, scor 0-3, la capătul unui meci în care campioana Angliei a părut o umbră a echipei care anul trecut domina Premier League.

Dincolo de scorul de pe tabelă, o fază petrecută în minutul 68 al partidei a fost elocventă pentru modul dezastruos în care s-a prezentat Chelsea pe Stadio Olimpico.

VIDEO - Vezi aici REZUMATELE DIN LIGA CAMPIONILOR

Aici ai LIVE VIDEO - Meciurile zilei din UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Trei dintre cei mai buni fundaşi din lume, Azpilicueta, Luiz şi Rudiger au părut să uite cum să se apere la o fază în care Edin Dzeko a scăpat spre poarta lui Courtois. Toţi l-au luat în marcaj pe atacantul bosniac şi au fost păcăliţi de acesta, care ulterior l-a găsit liber la marginea careului pe Perotti. Din fericire pentru Chelsea, argentinianul a ratat ţinta. Londonezii nu au scăpat însă de ironiile fanilor de pe reţelele de socializare.



 

Afla mai multe despre: chelseachampions leaguevideoaparare 

viewscnt
Articole similare