Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se explică apariţia în lotul României a tricolorului care "a uitat" să înscrie. Rădoi: "Noi suntem mulţumiţi"

Cum se explică apariţia în lotul României a tricolorului care "a uitat" să înscrie. Rădoi: "Noi suntem mulţumiţi"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi i-a ales pe Andrei Ivan, Denis Alibec şi George Puşcaş au fost aleşi pentru atacul României. Jucătorul lui Reading "a uitat" să marcheze, dar antrenorul a identificat alte aspecte care l-au mulţumit.

Cu cine atacă România calificarea la Campionatul Mondial din 2022

Claudiu Keşeru, cu patru goluri în Liga 1, a fost lăsat la FCSB, în timp ce George Puşcaş, cel care n-a mai înscris de 218 zile pentru Reading, şi-a făcut loc printre tricolori. Cea mai mare surpriză a lui Mirel Rădoi a fost Enes Sali, care a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Islanda, care are loc joi, de la 21:45, live text pe Telekomsport.ro. 

Mirel Rădoi e mulţumit de George Puşcaş şi a amintit de jocul atacantului din partida cu Germania, din deplasare, în care vârful s-a duelat cu Rudiger şi Sule. 

"Cu Germania, George a avut doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume în faţă şi cred că le-a făcut faţă cu brio. A încercat să-şi ajute echipa şi ofensiv şi defensiv.

Statistic vorbind, nu marchează foarte mult în această perioadă, dar noi suntem mulţumiţi de randamentul lui, de felul în care se pregăteşte la antrenamente. Sper să marcheze în aceste meciuri. Cred că este mai îngrijorător pentru George că nu marchează, m-aş pune în locul lui, dar pe noi ne interesează şi alte aspecte, pe care le face bine", a declarat Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Islanda.

Afla mai multe despre: mirel radoigeorge puscasromania islanda 

viewscnt
Articole similare