Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se menţine în formă Ianis Hagi: ”Suntem o familie de mâncăcioşi, mâncăm tot ce avem în frigider!”

Cum se menţine în formă Ianis Hagi: ”Suntem o familie de mâncăcioşi, mâncăm tot ce avem în frigider!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă în acest sezon la Rangers, iar el nu a fost selecţionat pentru acţiunea echipei naţionale din Nations League.

Ianis Hagi a lucrat la fizicul lui după ce s-a transferat în afară. Ianis a dezvăluit care este meniul său zilnic. Mai mult decât atât, el a spus că a învăţat să gătească de când evolua în Italia, la Fiorentina, şi că pregăteşte mâncarea pentru familia lui. 

”Le gătesc (n.r. celor din familia sa) câteodată şi la cuptor, cu caşcavalul acela. Bine, nu aşa des, că au multe calorii. Mă pricep. Am învăţat în Italia când am fost acolo. (n.r. cum arată meniul său obişnuit) Iaurt cu musli de dimineaţă, puţină miere… apoi la prânz un piept de pui cu orez şi legume. Şi seara un peşte cu o salată simplă. Cam ăsta ar fi meniul! De aruncat, nu, pentru că suntem o familie de mâncăcioşi, mâncăm tot ce avem în frigider”, a spus Ianis Hagi, potrivit AS.ro.

Ianis Hagi, vizită surpriză pentru tricolori în cantonamentul de la Mogoşoaia! Ce a discutat cu Edi Iordănescu

”Sunt bine. Recuperarea decurge fix cum mă aşteptam. Sunt mulţumit de cum arată genunchiul până acum. (n.r. când revine pe teren) Nu ştiu să spun o dată, dar ce pot spune e că de la lună la lună progresez. Eu sper cât de curând posibil, dar în acelaşi timp nu trebuie să forţez lucrurile. E o perioadă mai puţin bună pentru mine, e prima accidentare pe care am avut-o în cariera mea.

(n.r. despre absenţa de la lotul naţional) Ştiam că începe o nouă campanie, staff nou, mereu îşi doreşti să vii aici. Sentimentele pe care le ai când porţi tricoul echipei naţionale sunt unice, nu le poţi compara cu nimic altceva. E greu când stai şi te uiţi din faţa televizorului. Îmi doresc să revin cât mai repede şi să fac parte din acest grup frumos, să facem performanţă. 

(n.r. de ce are naţionala nevoie pentru a depăşi acest moment) De încredere. Am spus-o mereu şi o voi spune... talent este, dar trebuie să avem încredere în noi, că putem câştiga meciuri. Trebuie să învingem în meciurile de acasă.

(n.r. ce a vorbit cu Edi Iordănescu) Pe lângă faptul că am discutat despre accidentarea mea şi mi-a transmis cele mai bune gânduri, e clar că vorbim şi despre binele echipei naţionale. Atâta timp cât ştim calea şi mergem toţi spre acelaşi ţel, cu siguranţă suntem pe drumul bun.

(n.r. despre suporterii echipei naţionale) Nu cred că doar ei sunt dezamăgiţi. Toţi suntem. În fotbal, dezamăgirea durează o singură zi, ăsta este avantajul. Mâine o iei de la capăt. Avem două meciuri acum pe care trebuie să le câştigăm”, a spus Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru FRF.

Afla mai multe despre: hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare