Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se reziliază contractele în fotbalul românesc? 16 jucători au fost anunţaţi de WhatsApp că nu mai sunt doriţi la echipă

Cum se reziliază contractele în fotbalul românesc? 16 jucători au fost anunţaţi de WhatsApp că nu mai sunt doriţi la echipăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

SCM Gloria Buzău este una dintre cele mai grăbite echipe care vor evolua în noul sezon al Ligii 2. Nou-promovata s-a reunit luni, 17 iunie, la stadionul din parcul Crâng, cu un nou staff tehnic şi 19 jucători la antrenament.

Cu trei zile înainte de reunirea lotului, pe 14 iunie, şeful secţiei de fotbal din cadrul clubului buzoian, George Timiş, a anunţat jucătorii care nu mai intră în vederile staffului tehnic pentru noul sezon printr-un mesaj postat pe grupul de WhatsApp al echipei, a scris site-ul local buzăul-sportiv.ro.

Cel care a condus echipa în ultimele două sezoane şi din postura de antrenor, a enumerat 16 jucători care trebuie să se prezinte la reunire. Timiş a spus că cel care nu-i mai doreşte în lot este noul antrenor Ilie Stan, deşi acesta nu a apucat să-i vadă la antrenamente. George Timiş îi ştia cel mai bine şi el are un cuvânt greu de spus în privinţa jucătorilor care au fost în lot.

Potrivit sursei citate, care are informaţii din anturajul staffului tehnic, cel care a întocmit lista despărţirilor a fost chiar George Timiş.

Jucătorii anunţaţi că nu mai fac parte din planurile de viitor ale Gloriei: Androne, Afoaiei, Truţă, Botea, Drăguţ, Oprea, Roman, Chiriţescu, Danciu, Cîmpeanu, Velisar, Gurău, Rus, Dincă, Apostolache şi Manea.

Afla mai multe despre: buzau 

viewscnt
Articole similare