Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se simte Ianis Stoica prins în războiul impresarilor! Poziţia oficială a FCSB după ultimele informaţii | EXCLUSIV

Cum se simte Ianis Stoica prins în războiul impresarilor! Poziţia oficială a FCSB după ultimele informaţii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duelul dintre Anamaria Prodan şi Giovanni Becali continuă. Cei doi agenţi de jucători se luptă pentru semnătura lui Ianis Stoica, următorul fotbalist propus de FCSB pe piaţa transferurilor.

Ianis Stoica,după ce impresarii au început să se lupte pentru el: "Nu are nicio presiune"

Tânărul fotbalist al echipei din Berceni a atras atenţia unor cluburi din străinătate, după începutul bun de sezon. Până acum, Ianis Stoica a fost reprezentat de Anamaria Prodan, care a suferit, în trecut, o lovitură, atunci când Ioan Becali l-a convins pe Dennis Man să se transfere prin firma sa. 

Acum, situaţia se repetă. Deşi soţia lui Laurenţiu Reghecampf insistă că are mesaje de la jucător şi Pompiliu Stoica, cei care au asigurat-o că nu vor să schimbe agentul, Giovanni Becali a intrat pe fir. 

Se pare că Ianis Stoica nu e apăsat de ce se petrece în jurul său, conform poziţiei lui Mihai Stoica. 

"Dacă din 1000 de jucători, 999 ar fi afectaţi de aşa ceva, el ar fi al 1000-lea. Nu are nicio probemlă, indiferent de ce se spune despre el. Nu e genul lui Budescu, dar nu are nicio presiune. Dacă Octavian Popescu e mai sensibil, Ianis nu are probleme. Pe noi nu ne interesează ce jucători semnează impresarii. E problema jucătorului cu contractul lui de muncă la clubul la care va fi transferat.

Cât e la noi, nu are nevoie de agent. Tuturor le spun despre Tătăruşanu, care nu a avut agent şi a ajuns la Fiorentina. Nici nu vorbesc cu Ianis, nici cu Pompiliu. Problema noastră e strict să joace şi să marcheze", a declarat managerul general de la FCSB pentru Telekom Sport. 

FCSB nu se implică între Anamaria Prodan şi Giovanni Becali

Nici Gigi Becali nu are de gând să se implice şi i-a transmis vărului său, Ioan Becali, ca problema sa fie rezolvată între impresar şi jucător. 

”Nu am treabă, nici nu ştiam. M-a sunat Giovanni şi mi-a spus: 'a venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră“. M-a întrebat: 'Esti de acord?'.

I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci, ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, nu am treabă cu ea”, spunea Becali, la Pro X.

 

Afla mai multe despre: ianis stoicaanamaria prodangiovanni becali 

viewscnt
Articole similare