Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se trăieşte în tabăra FCSB-ului meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova! MM Stoica, sentiment diferit faţă de restul echipei: "Aşa sunt eu" | EXCLUSIV

Cum se trăieşte în tabăra FCSB-ului meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova! MM Stoica, sentiment diferit faţă de restul echipei:  "Aşa sunt eu" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a oferit ultimele informaţii din jurul echipei, înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova.

CFR Cluj - Universitatea Craiova, văzut prin ochii celor de la FCSB

FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final, în minutul 88.

Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

La FCSB, meciul din Ardeal e trăit diferit. În timp ce echipa, jucătorii şi staff-ul încă speră că "finala" play-off-ului va fi la Buzău, în ultima etapă, Mihai Stoica e pesimist şi consideră că CFR Cluj nu se va încurca în faţa oltenilor. 

"După părerea mea, s-a încheiat. Puteam discuta, dacă nu erau greşeli de arbitraj. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, dacă e eroare de arbitraj. 

Toată lumea îşi face speranţe la noi. Sunt eu pesimist de felul meu. Sunt încă sub imperiul golului primit în minutul 88 (n.r. - de 2-2 al lui Costin)", a declarat expertul Orange Sport. 

De asemenea, Mihai Stoica a reconfirmat prima venită din altă parte pentru ca FC Voluntari să încurce FCSB-ul. 

"E clar că au fost informaţii şi s-au pronunţat cifre, din moment ce Gigi a spus. O anchetă ar fi interesantă. Mi s-a părut că altă explicaţie, în afară de o primă suplimentară, nu este pentru cât de acerb s-au luptat. 

Nu există nicio explicaţie, decât o primă mare. De la club, nu, că nu avea rost. Din altă parte. Am spus eu că e vina vreunui jucător sau e vina lui Ciobotariu?", a adăugat Mihai Stoica.  

CFR Cluj - Universitatea Craiova are loc duminică, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu va câştiga şi actuala ediţie de campionat. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare