You are here:

Cum şi-a calculat punctele Dică pentru lupta la titlu cu CFR. Pe ce meciuri se bazează + situaţia lui Alibec

Cum şi-a calculat punctele Dică pentru lupta la titlu cu CFR. Pe ce meciuri se bazează + situaţia lui Alibec

Fotbal intern

Comentarii

FCSB are un meci mai puţin disputat faţă de CFR Cluj, liderul la zi din Liga I. După victoria de la Voluntari, echipa pregătită de Dan Petrescu s-a distanţat la opt puncte în fruntea clasamentului, însă roş-albaştrii au de jucat duminică un meci cu "lanterna roşie" din Liga I.

"Alibec s-a antrenat cu echipa, este bine din toate punctele de vedere. Am reuşit să trecem peste perioada grea, am jucat bine la Timişoara, ne-am calificat, acum trebuie să avem evoluţii bune şi în ultimele patru meciuri din acest an. Nu trebuie să ne intereseze ce face CFR, pentru că am văzut că traversează o formă foarte bună. Însă, şi ei au avut momente cu rezultate proaste, iar noi le-am luat faţa.

La fotbal se poate întâmpla orice. Noi trebuie să ne câştigăm jocurile, apoi, la final, vom vedea cine va fi pe primul loc. Dacă vom câştiga meciul de mâine, vom veni la cinci puncte de ei. Avem şi meciul direct, putem recupera, cu siguranţă, se vor mai pierde multe puncte. Campionatul nu este jucat" , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: alibecfcsbsteauanicolae dicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare