Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a pus în cap Adrian Mihalcea vestiarul lui Dinamo? Episodul povestit chiar de către fostul antrenor al ”câinilor”

Cum şi-a pus în cap Adrian Mihalcea vestiarul lui Dinamo? Episodul povestit chiar de către fostul antrenor al ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Adi Mihalcea, fostul antrenor al lui Dinamo, a discutat despre culisele din vestiarul ”câinilor roşii” şi despre situaţia tensionată din cadrul clubului din Ştefan cel Mare, în timpul mandatului său.

La începutul lunii iunie, înainte de repornirea Ligii 1, dinamoviştii au protestat şi au refuzat să se antreneze. Mai mult decât atât, aceştia au spus ”pas” unui amical cu FC Voluntari. ”Câinii” erau nemulţumiţi de utilizarea clubului, la începutul lunii aprilie, a şomajului tehnic, în condiţiile în care deja existau restanţe salariale.

Adi Mihalcea a mărturisit că nu a fost de acord cu gestul jucătorilor săi, iar ei au interpretat gestul său ca şi cum nu ar fi fost de partea lor referitor la problemele financiare prin care trec.

”Am avut şi o răbufnire a lor, a jucătorilor, şi au refuzat să participe la un meci amical, dându-ne în spate cu pregătirea.

Toţi au luat decizia protestului. Într-o şedinţă au luat cuvântul câţiva. Că au fost jucători care au influenţat mai mult grupul, cred că e adevărat. Acolo, nu a fost o problemă şi din partea mea că n-am reuşit să-i fac să se răzgândească. A fost o situaţie greu de gestionat. Poate asta ne-a îndepărtat mai mult. Le-am dat dreptate, ei şi-au atins scopul, dar eu n-am fost de acord cu ei niciodată. Le-am transmis că noi antrenorii suntem aici să antrenăm, voi, jucătorii sunteţi aici să vă antrenaţi, problemele putem să le gestionăm altfel. Poate au crezut că nu sunt de partea lor, lucru total neadevărat.

Din potrivă. Eu zic că am gestionat foarte bine vestiarul. Dacă câţiva nu au dat randament maxim, e greşeala lor, pentru că ei trebuie să ducă greul. Eu nu cred că trebuie să ai un antrenor în cabină care să zică „da” la toate problemele ridicate de jucători.”, a declarat Adi Mihalcea, la ProSport Live.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare