Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum trăieşte Dan Petrescu meciurile împotriva rivalei FCSB: ”A intrat în cabină şi a şutat într-o sticlă! A ieşit mare circ!”

Cum trăieşte Dan Petrescu meciurile împotriva rivalei FCSB: ”A intrat în cabină şi a şutat într-o sticlă! A ieşit mare circ!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este foarte aproape de al cincilea titlu de campion ca antrenor în Liga 1, al patrulea cu CFR Cluj.

Cum trăieşte Dan Petrescu meciurile împotriva rivalei FCSB: ”A intrat în vestiar şi a dat un şut la o sticlă… A ieşit mare circ"

CFR Cluj a cucerit trei titluri consecutive sub comanda lui Petrescu în 2018, 2019 şi 2020. Antrenorul face treabă bună şi în actualul sezon de Liga I, unde CFR domină clasamentului din Liga I. 

Cunoscut pentru reacţiile din timpul partidei, Petrescu este văzut drept un antrenor autoritar. Laszlo Balint (43 de ani), fost elev al lui Dan Petrescu, a povestit cum s-a enervat tehnicianul la pauza unui meci contra ”roş-albaştrilor”, când scorul era 0-0. 

”Dan Petrescu este un tip extrem de riguros. Îmi aduc aminte că am jucat un meci cu Steaua (n.r FCSB), era o echipă în mare formă atunci. Stadionul plin, fostul Ghencea. Noi, Unirea Urziceni, eram echipă de locul 5,6. 0-0 la pauză, încercam să ne îmbărbătăm. Şi a intrat Mister şi când a dat un şut la o sticlă… s-a spart deasupra mea. A ieşit mare circ.

Ideea e că îşi doreşte foarte mult şi cred că este o calitate pe care ar trebui să o aibă orice antrenor. Să nu se mulţumească cu puţinul.

"Meritele lui Dan Petrescu în acea performanţă de la Unirea Urziceni sunt incontestabile”

Tot timpul, după anumite meciuri bune pe care le făceam, automat cumva creşte nivelul de încredere. Venea o anumită relaxare şi buf, ne trezeam cu meciuri amicale. Aveam amical cu Sportul Studenţesc, Concordia Chiajna. Erau echipe bune de Liga 2, care ne puneau probleme.

Reuşeam sa le câştigăm, dar la un meci amical cu o echipă de liga a doua nu eşti ce trebuie. Şi urma cearta de rigoare. Meritele lui Dan Petrescu în acea performanţă de la Unirea Urziceni sunt incontestabile”, a declarat Laszlo Balint, pentru Playsport.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga I cu 45 de puncte, în timp ce, FCSB, ocupanta locului secund, are 37 puncte. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare