Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum trebuia să schimbe Ovidiu Burcă faţa lui Dinamo pentru a nu fi dat afară: "N-a putut-o face" | EXCLUSIV

Cum trebuia să schimbe Ovidiu Burcă faţa lui Dinamo pentru a nu fi dat afară: "N-a putut-o face" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin a vorbit despre schimbarea pe care trebuia să o facă Ovidiu Burcă la Dinamo pentru a nu fi dat afară, dar "n-a putut-o face". Oficialul FRF a spus că această incapabilitate i-a fost fatală omului care a promovat miraculos Dinamo din Liga 2.

Ovidiu Burcă a promovat miraculos Dinamo din Liga 2 în Superligă, după prima retrogradare din istoria clubului din Ştefan cel Mare, însă n-a putut transforma echipa ca să fie capabilă să lupte cu toate forţele pentru menţinerea în eşalonul de top al României.

Andrei Vochin ştie ce schimbare n-a reuşit să facă Ovidiu Burcă la Dinamo: "N-a putut-o face"

Cumva de înţeles, pentru că n-a avut resursele financiare necesare pentru a "transforma" echipa peste noapte. Totuşi, Andrei Vochin a vorbit despre schimbarea pe care Burcă n-a putut-o face la Dinamo şi care i-a fost fatală antrenorului, după înfrângerea din derby-ul cu FCSB (0-1, pe Arena Naţională).

Modul în care a arătat jocul lui Dinamo în ultimele meciuri, mai ales în cel cu FCSB, i-a fost fatal lui Ovidiu Burcă şi a dus la încheierea mandatului său de antrenor din Ştefan cel Mare, crede Andrei Vochin.

"Era nevoie de un şoc la echipă. În pauza perioadelor FIFA se puteau face lucruri. Am văzut câteva lucruri lucrate cu FCSB, nu s-a mai dus să facp pressing, ci a stat la cutie. Dinamo şi-a făcut un lot cu un fotbal de construcţie, doar că resursele financiare ale clubului i-au împiedicat. Mi se părea că scopul lui Dinamo e să câştige meciuri până acum câteva etape, nu să nu piardă, să joace la cutie şi poate câştigă cumva. Această schimbare n-a putut-o face Burcă", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Ovidiu Burcă a lăsat-o pe Dinamo penultimul loc în Superligă, 15, cu doar 10 puncte strânse în 17 etape şi cu niciun meci câştigat în ultimele cinci. Acum, şefii lui Dinamo îi caută un înlocuitor lui Burcă, însă n-au ajuns la un numitor comun cu niciun antrenor cel puţin pentru moment.

Afla mai multe despre: andrei vochindinamoovidiu burcaschimbare 

viewscnt
Articole similare