Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va gestiona FC U Craiova 1948 derby-ul cu rivala din oraş! ”La ora asta avem cel puţin cu un spectator în plus faţă de adversarii noştri!” Ce se va întâmpla cu Mutu în cazul unui eşec

Cum va gestiona FC U Craiova 1948 derby-ul cu rivala din oraş! ”La ora asta avem cel puţin cu un spectator în plus faţă de adversarii noştri!” Ce se va întâmpla cu Mutu în cazul unui eşec

Superliga

Comentarii

FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova se vor înfrunta azi, în derby-ul din Liga I, de la ora 21:00, în direct pe telekomsport.ro.

Oficialul echipei antrenate de Mutu, Marcel Puşcaş, susţine că este foarte greu să organizezi un eveniment, având în vedere situaţia actuală generată de pandemie. De asemenea, el spune că FC U Craiova 1948 ar avea cu un suporter mai mult decât echipa patronată de Mihai Rotaru. 

”Nu este uşor să organizezi un joc sau orice eveniment, deoarece legislaţia se schimbă de la o zi la alta. Sunt probleme şi la Steaua. Şi cei de la Dinamo au. În special, din fotbal sunt afectate cluburile care au suporteri. Ele sunt cele mai afectate.

Nu de frică, poate să spună fiecare ce vrea, de unde frică, că oricum 5 la sută din capacitate pot să beneficieze. Deocamdată din sursele existente, la ora asta avem cel puţin cu un spectator în plus, faţă de adversarii noştri de azi. Pe acelaşi stadion, de ce ne-ar fi frică? Nu ştiu ce înseamnă frica şi nefrica, statistica spune un spectator în plus FC U Craiova 1948, cel puţin unul.

Dacă mergem pe un procent general, naţional, cam 30 la sută din populaţia României este vaccinată, 70 nu sunt. Acelaşi procent se aplică şi la nivelul celor prezenţi în tribună, inclusiv al galeriilor.

Există Jandarmerie şi firmă de pază la intrare care trebuie să se ocupe la intrare de mijloacele specifice ale celor care vor să patrundă în incinta stadionului. Nu are de ce să fie un meci decisiv pentru Mutu. E un meci aşteptat de multă vreme. Probabil că şi locuitorii oraşului vor să vadă care e situaţia între cele două echipe. Eu sper să ne facem treaba azi şi sper într-un rezultat bun”, a declarat Marcel Puşcaş. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-csu craiova-marcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare